OKvirji pa kar po starem

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
41.627
5.606
113

V prvih 8 mesecih...

Policija je po besedah direktorja Policijske uprave (PU) Ljubljana Tomislava Omejca v prvih osmih mesecih tega leta v primerjavi z enakim obdobjem v minulih letih na območju Policijske postaje Kočevje obravnavala za 10 odstotkov več kaznivih dejanj, na območju Policijske postaje Ribnica pa za 30 odstotkov več.
 

delavec44

Guru
17. dec 2012
2.007
1.290
113
Lhako sta sorodnika in je najbrž kar prednost.

Ne vem, če so že spremenili, ampak par let nazaj je še bilo tako, da so se socialni delavci v teh postopkih podpisovali z imenom in priimkov, naslov je bil pa na papirjih njihov domači naslov in ne naslov službe. Zato, ja... kar klicaje lahko daš zraven za kretena, ki je se je tega spomnil. Upam, da so to že spremenili.

Ah daj no? To se sliši skoraj neverjetno. Kaj pa varstvo osebnih podatkov.
Maš kakšen primer?
 

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.229
6.032
113
Ah daj no? To se sliši skoraj neverjetno. Kaj pa varstvo osebnih podatkov.
Maš kakšen primer?

To smo mogli eni cez izobrazevanja cez dati. In so bili tudi od CSDja tam, s svojega zornega kota stvari prestavit. Pa ceprav je bila osnovna tematika sicer druga, seveda prides med pogovorom do vsega, kar je ovira pri delu institucij, tudi CSD.

Ze sedaj je tako, da ni socialnih transferjev, ce otroci ne hodijo v OŠ, pa omejitve spolnih odnosov in porok do doloceme starosti, pa se pri nekaterih stran gleda oziroma dobijo razlago, da nekje je to way of life in treba upostevat. In CSDju ni to prav nic vsec, ker spodkopavas direktno namen, da sploh imas to inštitucijo. In da naj bi veljala za vse enako, če delaš izjeme tam, ker so ti problemi, pol je brez veze.

In pa izpostavljena je bila tudi ta tezava. V vseh postopkih so sodelovali s svojimi osebnimi podatki in so se tisti cas borili, da bi s podatki delodajalca, ki ga predstavljajo. Torej naslov mora biti tapata CSD, ne pa domaca hisa... Ko so to naredili, ocitno ni bil problem in noben ni razmisljal, da bodo doloceni grozil direktno. Danes je seveda to mimosun brez primere in kot receno, glede na to, da je od tega minilo kar nekaj let in da so se takrat "borili" za to spremembo, upam, da imajo zdaj to ze ustrezno urejeno.
 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
46.918
6.197
113
pri taščici
Sem glih vceraj dobil odločbo csd. "Podpisana" samo direktorca.
Refeentke ni. Pa bo treba podat pritozbo ker so en dohodek upošteval 2x. To se je v preteklosti ze zgodil.
Imajo tam na csd nek cuden kanal do fursa.
 

brane_new

Guru
10. feb 2008
15.567
2.421
113
Cigani so svetski ljudje. Očitek je: frhtanje denarja z vozičkom za 400$ in mercedesom