OKvirji pa kar po starem

hermann

Guru
19. mar 2014
10.187
7.239
113
Koliko kaj plačajo cigotom za glasove? Včeraj sem opazoval cigane kako se v velikih številkah s kombiji pripeljejo na predčasno glasovanje. Dvomim, da kateri ve kaj obkrožuje.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.960
7.006
113

Kot kaže je Šutarjev zakon nekaj takega, kot imajo v Kaliforniji, za kraje do 999 USD ni pregona.

Tega ni samo metel na pravo mesto spametoval, država ga skozi svoje organe represije ga ne more.
Zadnji naj ugasne luč.

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi in Kamele0N

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.960
7.006
113
6 dni prej objavljeno, da je serijski prestopnik v NM bil oproščen, tako da zgornje čaka huda kazen, majkemi!

Pomoje se tresejo, od smeha.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.960
7.006
113
Policijska uprava Novo mesto je med varnostno tvegana območja, na katerih lahko policija izvaja dodatna pooblastila, uvrstila tudi območje Dobruške vasi v občini Škocjan. Podatki po njihovih navedbah kažejo, da gre za izrazito varnostno tvegano območje.

Metanje kamnov, olimpijska disciplina?

Sestri so prejšnji teden v Žabjeku vrgli kamen v avto na poti v NM. Seveda je prijavila policiji. Naslednji vecer je njena kolegica šla v nočno in so ji tudi vrgli kamen v avto. Ko je poklicala NM policijo so ji sporočili da vedo za to, da je že 5-ta ki je poklicala. PET jih je že klicalo pa se očitno policaji še ne morjo spokat v marice in peljat 2 minute do njih. Nevem res a se norca delajo?? Sestra je že pisala neposredno na urad predsednika vlade ampak seveda ni odgovora.

• Ljubezen

Aeon_Pax

Fizikalc
19. okt 2012
176
174
43
Ljubljana
Policijska uprava Novo mesto je med varnostno tvegana območja, na katerih lahko policija izvaja dodatna pooblastila, uvrstila tudi območje Dobruške vasi v občini Škocjan. Podatki po njihovih navedbah kažejo, da gre za izrazito varnostno tvegano območje.

Metanje kamnov, olimpijska disciplina?
Trebnje (Žabjek) je pokazalo svoje mnenje: SDS 36%, Taubi 20%. Ampak v Novem mestu in Brežicah še vedno Svoboda 4% pred SDS? Eni bi rekli, da ti lahko Taubi v grlo ščije, sam da ni Janša...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
36.195
18.945
113
Za bedarije šerat bi morala bit posebna kazen: recimo 24 ur štetja glasovnic Levice. :evil:
Če se to slučajno nanaša na moj prispevek - link do epskega filmskega pretepa pod vodo na YT kot prikaz, da se tudi pod vodno gladino da tepsti pač ni bedarija ampak klasičen ontopic komentar v Alter stilu. :fredi:
Če pa tega ne sprejmeš in si še vedno enakega mnenja kot prej, ti bom pa še tole nalepil:
opinion.jpg

• Všeč mi je

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
10.895
5.227
113
Če se to slučajno nanaša na moj prispevek - link do epskega filmskega pretepa pod vodo na YT kot prikaz, da se tudi pod vodno gladino da tepsti pač ni bedarija ampak klasičen ontopic komentar v Alter stilu. :fredi:
Če pa tega ne sprejmeš in si še vedno enakega mnenja kot prej, ti bom pa še tole nalepil:
Poglej priponko 105331
Seveda je letelo nate, na koga pa? Očitno še nisi dovolj pod vodo preživel, da bi vedel, da je ta tvoj epski podvodni dvoboj, navaden BS.

Sem samo čakal da Bud Spencer-ja in Terence Hill-a ugledam.