Od 9" naprej tip govori, kaj je sledilo tekom let, kako so počasi vso opremo in instalacije razmontirali/uničili (in prodali?)
na kocevskem so jim kupili cisterno za oitno vodo. So jo prodali. Sedaj hočejo stavkati ker nimajo vode...
Od 9" naprej tip govori, kaj je sledilo tekom let, kako so počasi vso opremo in instalacije razmontirali/uničili (in prodali?)
Kako naj dobi "obiske"?A ime in priimek nista zadostna....?
Ko ste vi rinili na RTV ste drugače trdili!... jaoo .... ne gre brez levih in desnih. Dejstvo je, da je pod enim ali drugim glede tega vse isto. Zato pa je tako.
mene si citiral.Ko ste vi rinili na RTV ste drugače trdili!
Enaki? Ni res. Takrat je bil bencin 1€ in RTV naročnina 10 % manj.
PIKA!
brane je mož neštetih talentov in glasov v glavi.mene si citiral.
Kateri mi?? Kaj ima skupnega okvirji, cena bencina in RTV??
Musliči imajo prav za stoko je šeriat... Ko bodo čopali ude, bo cigo priden...Predstavniki Romov in vodstvo Občine Ribnica so na včerajšnjem sestanku govorili o zahtevah Romov iz romskih naselij Otavice in Goriča vas, da jim občina zagotovi vodo. Po sestanku je dal ribniški župan Samo Pogorelc vedeti, da ne popušča. Občina jim bo vodo napeljala, ko bodo Romi izpolnili določene obveznosti in se vključili v proces integracije, je povedal po sestanku.
Razkril je tudi neverjetno podrobnost, namreč, da je celotno naselje Goriča vas, kjer biva okoli 15 romskih družin, že deset let na črno priklopljenih na bližnji električni daljnovod, kjer kradejo elektriko. “Medtem pa luči v naselju gorijo noč in dan,” je povedal.
Nasilni Rom ne bo smel več v OŠ Velika Dolina
Svet staršev OŠ Velika Dolina, kjer je romski učenec junija močno poškodoval devetošolca, je dobil ustno zagotovilo, da nasilnež ne bo mogel več obiskovati njihove šole. To je po današnjem sestanku varnostnega sosveta občine Brežice povedal predsednik sveta staršev Mitja Bizjak. Podobne...moja-dolenjska.si
Delno so mu otežili dostop do potencialnih žrtev.Zihr se bo zelo sekiral.
No ja... jih bo že tudi po pouku poiskal.Ni fer
ELES tega ni opazil ?Celotno romsko naselje že 10 let krade elektriko z bližnjega daljnovoda
Predstavniki Romov in vodstvo občine Ribnica so na včerajšnjem sestanku govorili o zahtevah Romov iz romskih naselij Otavice in Goriča vas, da jim občina zagotovi vodo. Po sestanku je dal ribniški župan Samo Pogorelc vedeti, da ne popušča. Občina jim bo vodo napeljala, ko bodo Romi izpolnili...moja-dolenjska.si
Ja ce bo hotel koga natepst, bo moral.No ja... jih bo že tudi po pouku poiskal.
Kako že gre tisti vic ?
Kaj cigo kupi: vozniški izpit in papir o izobrazbi.
Vse ostalo ukrade.