Res me zanima, v katerem lokalu kelnarce odločajo o politiki strežbe.Najbolje, da to pa kar natakarico osebno vprašaš, morda ti pa odgovori.
Aja to te dejansko zanima. Sem na podlagi tvojega predhodnega posta (očitno zmotno) mislil, da te zanima reakcija punce v primeru, da bi se prejšnji dan stepli trije Slovenci v smislu ali potem pa Slovencem ne bi več stregla, (ne)legitimno določanje pogojev strežbe je pa že druga stvar.Res me zanima, v katerem lokalu kelnarce odločajo o politiki strežbe.
A romi niso Slovenci?A če bi se prejšnji dan stepli trije Slovenci, potem Slovencem ne bi več stregla?
Osebam s psom bi itak morali prepovedat vstopNe more, drugače bi že videl na kakem lokalu napis, da ne strežejo, ciganom, črncem, židom, psom ali karkoli že.
Lahko, in mora, zavrnit strežbo vinjenim osebam. To je to...Kaj pri nas ne more lastnik zavrniti strežbe komurkoli hoče? Je lokal javni prostor?
od kje fama, da je vse kar ni tvoje javno? in naprej od kje fama, da na javnem ti ne morejo nič...Kaj pri nas ne more lastnik zavrniti strežbe komurkoli hoče? Je lokal javni prostor?
Kar se obleke tiče, je menda OK. Saj je na obali kar nekaj lokalov, kjer je napis (ali tabla) "Vstop v kopalkah ni dovoljen"...Če je vstop v trenerki prepovedan, je pač prepovedan. Če se odločim lokal zapreti ga pač zaprem...
Zakon o varstvu pred diskriminacijo (ZVarD)Drugače pa lastnik lokala odloča, koga bo spustil not in koga ne. Če je vstop v trenerki prepovedan, je pač prepovedan. Če se odločim lokal zapreti ga pač zaprem...
FOTO: Nikogaršnji psi v romskem naselju plenijo divjad in ogrožajo sprehajalce
Potem ko se je problematika tropa potepuških psov, ki so se potikali po Bršljinu, Cegelnici, Prečni, Češči vasi in Podbrezniku ter plenili divjad in ogrožali sprehajalce, z odlovom osmih psov sredi oktobra umirila, so tokrat na nevzdržne razmere zaradi popadljivih psov opozorili iz bližnjega...novice.svet24.si
Cigani so predvsem ljubitelji majhnih cuckov. Res pa je, da so ti včasih zelo sitni.FOTO: Nikogaršnji psi v romskem naselju plenijo divjad in ogrožajo sprehajalce
Potem ko se je problematika tropa potepuških psov, ki so se potikali po Bršljinu, Cegelnici, Prečni, Češči vasi in Podbrezniku ter plenili divjad in ogrožali sprehajalce, z odlovom osmih psov sredi oktobra umirila, so tokrat na nevzdržne razmere zaradi popadljivih psov opozorili iz bližnjega...novice.svet24.si