Točno take zelene sem dal čez ja. Kaj sm jih to požiral
Točno take zelene sem dal čez ja. Kaj sm jih to požiral
KSZ: včeraj ko sem se dopoldan uro in pol vozil od Baške do mosta sem poslušal "nostalgijo" na HR2 - so govorili o Winetou filmih, pa igralcih, pa kje so snemali,... ful dobra oddaja, pa muzika moje res rane mladosti.
Od 48:30 dalje: Vidi članak: https://radio.hrt.hr/drugi-program/ep/hulahop-06062021/383435/
Samo što nisam zagrabilMatr ej, zdaj me je pa prijelo, da bi šel spet malo Karla brat
Samo što nisam zagrabil Poglej priponko 46067
Je kaj žugal s tomahawkom?Dans se peljal po "nemški" cesti via Brod....
Med prvim uvozom/izvozom za gorenjsko AC in Šentviškim taborom rdečekožcev sta po desni strani (tam kjer ni pločnika) hodila smejoči se bik in njegova skwo....zanalašč en ob drugem tako da sta ovirala promet in delala zastoje ( kamijoni so se morali ustavljat in delat obvoz)....ob cca 12-13h...
Gozdni mož umiral 24 ur
Štirje obtoženi grozovite smrti Slavca Knaflja. Pretepli in zvezali so ga ter mu sunili dva stara telefona.
Tožilka Petra Vugrinec je vložila obtožbo proti akterjem enega najokrutnejših zločinov na Slovenskem v zadnjih letih. Trije kočevski Romi, in sicer 24-letni Marjan Brajdič, 19-letni Mihael Grm, njegov leto dni starejši brat Marjan ter pri njuni družini živeči 23-letni bratranec Marko Belcl »so skupaj z zavestnim sodelovanjem pri storitvi umorili« priljubljenega gozdnega moža, 77-letnega Slavca Knaflja. Ta je v zelo hladnem vremenu zvezan in brutalno pretepen v hudih mukah umiral skoraj 24 ur. Ubili so ga zaradi koristoljubnosti.
Normalno, da so za. Pa menda kdo ne misli, da so v ciganskih plemenskih skupnostih ženini tisti, ki na poročno noč prvi preizkusijo nevesto?Kaj ne velja tak zakon! Tasti z obeh strani so za.