Kaj če bi raje onemogočili necivilizirane nasilneže in tatove? Aja, po hanžku bi jim s tem kršili človekove pravice do drugačnosti...
a, to pa ne gre
mi smo pa ja za multikulti
sicer bl multi kakor kulti, ampak... se pa trudimo
Kaj če bi raje onemogočili necivilizirane nasilneže in tatove? Aja, po hanžku bi jim s tem kršili človekove pravice do drugačnosti...
Aja, po hanžku bi jim s tem kršili človekove pravice do drugačnosti...
A si jo klical? No pol pa tiho. Sami to tolerirate.Pri nas je pred kakim mesecem praznoval cigo 40 letnico. Več kot 200 gostov, prepevala Vunjak in Neda Ukraden, slavljenca prevažali po mestu s sedem metrsko limuzino. Policije nikjer.
A si jo klical? No pol pa tiho. Sami to tolerirate.
O tej zabavi mi je pripovedovala soseda in je sam nisem videl. Nisem pa vedel, da imamo pri nas slepe in gluhe policaje.A si jo klical? No pol pa tiho. Sami to tolerirate.
Aja pol si pozabil povedat da si slisal da je bila zabava... ker napisal si kot da si to sam zaznal... meni so pripovedovali ze marsikaj.O tej zabavi mi je pripovedovala soseda in je sam nisem videl. Nisem pa vedel, da imamo pri nas slepe in gluhe policaje.
S n te samo vprašal, ni treba s takimi odgovori. OK, potem imam lahko travco, če je sosedje ne prijavijoce bi policija ponoci poslusala od kje se slisi glasba, bi zivel v policijski drzavi.
poleg tega (kot zanimivost), ce npr policist ob 2 zjutraj slisi izjemno glasno glasbo iz nekega stanovanja in nihce ne rece da ga to moti (kdo je to rekel mora biti dokumentirano, anonimna prijava ni dovolj), ne more kaznovati krsitelja, ker mora glasba nekoga motiti in policistova zaznava ne steje ce ni “odkodovanca”. Tko da ne pametovat na suho.
Ja saj glasna glasba spada pod JRM... javnost more bit vznemirjena al pa posameznik...policist pa jentu izvzetČe njega osebno moti mora narediti prijavo kot vsak drug občan? Podobno kot JRM ko 'tuširanje' tulipanov ni prekršek, dokler te kdo ne prijavi?
tudi ROMI niso več ,kaj so bili sramota pa še z KOSOVARJI so se združli adio SLOVENIJA