ta pa ne bo več dolgo pri policiji... policijski inšpektor Duško Jevtić, ki je k temu dodal, da se tudi v primerih, ko storilce dobijo pri izvrševanju kaznivega dejanja, pogosto soočijo s tem, da tožilstvo v nadaljevanju odstopi od pregona, po drugi strani pa zaradi strahu pred maščevanjem Romov odstopijo od prijave tudi sami oškodovanci, ki se bojijo na sodišču soočiti s storilci. »Mi imamo z Romi od vseh inštitucij največ opravka,« je dejal Jevtić, »in vlagamo zelo veliko energije v to, da bi lahko preprečili kazniva dejanja, a žal se vselej nekje ustavi. Zbiramo podatke o njih, skušamo dokazati, da imajo nesorazmerno premoženje glede na prejete socialne transferje, saj je jasno, da ne more Rom voziti denimo BMW X6, če je prejemnik socialne pomoči, a mu ga ne moremo vzeti. Podatke pošiljamo na Finančno upravo RS in druge institucije, skratka, naredimo vse, kar je v naši moči oziroma še več, kot je mogoče sploh narediti ob kadrovskem primanjkljaju.«
Torej ni res da ne delajo?Jaz gledam čigana vsak dan na, šihtu....ko bom nekoč šel stran sem si obljubil da, stopim v kadrovsko in jih povprašam po zdravju!
Sem hotel prej mulčati. Pridem v sadovnjak, vsa vrata na hiški razbita, samohodne kosilnice in glave pa nikjer. Čakam na policaje.
2 sezoni nazaj so mi pokradli 5 sadik kivijev in 5 sadik kakijev.
Sem hotel prej mulčati. Pridem v sadovnjak, vsa vrata na hiški razbita, samohodne kosilnice in glave pa nikjer. Čakam na policaje.
Ni govora o delu. Govora je o tem, da sta v službi.Torej ni res da ne delajo?
Delajo? Verjetno da so AKTIVNI. Eni so Aktivno pasivni.Vsi Cigani delajo. Vprašanje je samo kaj dejansko delajo in ali imajo uradno oz. pogodbeno redno delavno razmerje
Brez skrbi. Vse je na prodaj, nič ne bodo poškodovali!Sem hotel prej mulčati. Pridem v sadovnjak, vsa vrata na hiški razbita, samohodne kosilnice in glave pa nikjer. Čakam na policaje.
Apolon dela v sluzbi pa tudi izven sluzbe je koristen. Zna kaksen moder nasvet in plava navodila na alter napisat. Ce pa to ni naprno delo...Ni govora o delu. Govora je o tem, da sta v službi.
Velja za oba!
Ni govora o delu. Govora je o tem, da sta v službi.
Velja za oba!
Jaz mislim da ti sam ne ves kaj si zelel povedatZakaj ga zagovarjaš Alkohilik?
Apollo8? A ni to tisti policaj oz. se spozna na policijo?
Kje pa potem dela, da ima cigane za sodelavce? Na odpadu?
Apollo8 saj veš, da je to hec . Potrdi ali zanikaj, drugače me KamelON skensla!