Večina Romov je zadolženih, medsebojno in do države,« je dejal in dodal, da znaša dolg nekaterih zaradi neplačanih računov za elektriko, vodo in smeti ter glob za prometne prekrške in kazniva dejanja tudi do 90 tisoč evrov.
Glede na nataliteto Romov in njihovo družinsko povezanost bodo čez 15 let vsa romska naselja premajhna
Ko namreč v hiši kdo umre, jo Romi zaradi svojega verovanja o duhovih zapustijo in si zgradijo novo
Kot je povedala ravnateljica Vrtca Kočevje Irena Robič, se s težavami romskih otrok ne srečujejo, ker jih ni.
postanejo romski otroci pri 14 letih popolnoma neobvladljivi
da so romski starši danes slabi starši, da ne skrbijo za svoje otroke, ampak da zanje skrbijo stari starši.
Podiranje hiš je smešno?
Se nisi zaradi zapisa o selitvah rolal in tolkel po glavi?Kje sem to napisal? Prosim, da ne polagaš svojih blodenj v moja usta.
Ok, se pardoniram. Zakaj pa si se?Ne, nisem se rolal od smeha in tolkel po glavi zaradi tega.
Kje je govora o podiranju hiš?Podiranje hiš je smešno?
Boli, ko Micka prav rasistično odklanja mojega kurca in hoče črnega. -diskriminacijaPa kaj zdaj ce ti kdo to rece...saj ne boli...
Res, če nisi črn s kurcem do kolena, ne bo sexala s tabo.Haha micka je hinavski rasist
Ja no, kaj se razburjaš? pol že ve zase, kaj je kvaliteta in kaj ni..pomoje ima res vsaka raje na tem svetu zgoraj opisanega moškega, kot pa plesnivega tečneža, malo pred penzijo in nerabnimi visečimi pritiklinami..Res, če nisi črn s kurcem do kolena, ne bo sexala s tabo.
Tudi za tvojo ostarelo damo velja enakoJa no, kaj se razburjaš? pol že ve zase, kaj je kvaliteta in kaj ni..pomoje ima res vsaka raje na tem svetu zgoraj opisanega moškega, kot pa plesnivega tečneža, malo pred penzijo in nerabnimi visečimi pritiklinami..