Niso edini:Citat:
Takole se pa norca delajo:
Citat:
V severnem delu romskega naselja je občina ob vrtcu namestila vodovodni priključek. Letos poleti so ga zablokirali, saj so v mesecu dni iz pipe iztočili za skoraj 700.000 litrov vode, ki so jo porabili tudi za polnjenje plastičnih bazenov , račun v znesku tisoč evrov pa je bremenil občino Škocjan.
Tako bo, dokler bodo na oblasti pravniki in ekonomisti.Citat:
Pitno vodo je takrat zavrnila tudi romska družina, ki je nato slovensko državo pri Evropskem sodišču za človekove pravice tožila, da nima dostopa do pitne vode, dodaja župan. "To se mi zdi zelo absurdno dejanje, na neki način tudi tistih, ki pri tem pomagajo," je oponesel.
saj jih ukinjajoCitat:
Uporabnik Floki pravi:
Ravno odprem enega od njegovih kolegov
https://www.facebook.com/photo...e=3&theater
500€
a misliš da je to z interneta snel ker za tole moraš pa kar precej droge prodat
...žrtev Sašo Petek, občinski svetnik v Kočevju, osebni trener in bodybuilder.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Povečini kriminalci.
Evo še enega: Zabodel kočevskega občinskega svetnika in športnika.
Taka vrsta poroke je njihova folklora. Obrazložitev sodišča. Citat ni potreben.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Podobno kot pri nas: "BILO MI JE 11, TUKAO ME, SILOVAO, PRODAVAO..." Sudbina verovatno NAJMLAÐE NEVESTE u Srbiji je strašnija i od najstrašnije priče
Citat:
Razlog za protest je v nezadovoljstvu z odgovori vlade na njihove zahteve glede reševanja romske problematike. Pred vlado in med sprehodom so tako vzklikali: hočemo pravice, hočemo vodo in hočemo elektriko.
Nosijo transparente z napisi: Dovolj zavajanja EU o situaciji Romov, Dovolj diskriminacije, Prihodnost pripada tistim, ki verjamejo v sanje, Iščemo svoje pravice, ki nam pripadajo po zakonu.
V svojih zahtevah, ki so jih v začetku septembra poslali vladi, so med drugim zapisali takojšnjo spremembo zakona o romski skupnosti na način, ki bo omogočil dostop do osnovne infrastrukture in prepovedal prisilne izselitve, ter zahtevo po prestrukturiranju sveta romske skupnosti, tako da bodo v njem predstavniki celotne romske skupnosti in bo imel sedež v Ljubljani.
Zahtevajo tudi dostop do pitne vode in do elektrike, ukinitev posebnih romskih vrtcev in vpis romskih otrok v običajne vrtce.
Citat:
Za projekt so namenili 3,1 milijona evrov, prenovitev naselja pa naj bi izboljšala bivanjske pogoje in pospešila vključevanje romske skupnosti.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj bo.
Citat:
Za projekt so namenili 3,1 milijona evrov, prenovitev naselja pa naj bi izboljšala bivanjske pogoje in pospešila vključevanje romske skupnosti.
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Taka vrsta poroke je njihova folklora. Obrazložitev sodišča. Citat ni potreben.Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Podobno kot pri nas: "BILO MI JE 11, TUKAO ME, SILOVAO, PRODAVAO..." Sudbina verovatno NAJMLAÐE NEVESTE u Srbiji je strašnija i od najstrašnije priče
Pa to, da jih vsake tolko časa mož napere, in svinsko opedena. Folklora, kaj češ.
Citat:
Obramba pa bo poskušala dokazati, da zakonca zaradi svojih kulturnih specifičnosti sploh nista vedela, da kršita zakon.