Jansa je kupu alter userje. Ni vec protestov zoper njega na alterju.
Nisem, vem da je on kapo di banda gor pa da ni iz grosuplja.
In to takrat ko je nekaj protestno odprl smucisce v nasprotju z navodili nijz ce se ne motim.Pa ne samo to, tudi korono je že imel. Janša je kriv. Samo kateri?
Evo, te stopamo... S Krvavca, smuči na ramo, pancarji na noge, palce v roko, 3h do Šmarne gore...2h imas peš do cerkelj po cesti za motorna vozila, ce vmes v vsaki gostilni ustavis na jegru. Oz 1h cez gozd. V treh urah kolikor je cakala povprecna emonca si v Skarucni oz. Smartnu pod smarno.
Pretirana drama medijev.
Tisti, ki so morali čakati eno uro na avtobus, naj sami probajo organizirati par avtobusov za praznik.
Do skarucne imas iz krvavca (gondole) tocno 20km hoje. Z 20kg ruzakom in tezkimi gojzarji sem prisel veckrat v manj kot 4h, ampak cez gmajno dol po potkah, ok sem malo pretiraval, ampak moras point razumet. Daje pa 3/4 odraslih smucarjev nabutanih po koncu dneva z jegri pa ni moj problem. Une z otroci pa razumem.Evo, te stopamo... S Krvavca, smuči na ramo, pancarji na noge, palce v roko, 3h do Šmarne gore...
Baje zaradi razjasnitve prometne nesreče in iskanje krivcaKdor je bil tam, mu gotovo ni bilo lahko.
Ampak, delati neko hudo dramo iz tega? Gre za privatno podjetje, nekih takih situacij prav veliko niso imeli zadnja leta, ne gre za neko kritično infrastrukturo.
Po drugi strani imamo poleti kar nekaj situacij na avtocesti, kjer javne službe, ki imajo organizirano pripravljenost, niso sposobne ob nesreči več ur sprostiti prometa. Kaj točno hudiča pa je tam problem? Reševalci in pogrebniki verjetno v eni uri opravijo, kar lahko. Kaj pa se potem dogaja? Včasih je res problem kak tovor, pogosto pa gre samo za osebna vozila, kjer odstranjevanje ni ravno raketna znanost in problem.
No, a ti je blo treba lagat in nadaljevat s stavkom? Do sem si vse povedalVerjemi da na rogli nisem jegra pil ampak se gonil cel dan