pravkar se mi je na Toyoti Avensis 1.6 VVTI (2001 letnik) pripetila nenavadna okvara. vozim po avtocesti, ko mi med pospesevanjem posveti lucka za akumulator (plus za rocno, ABS) spotoma pa so ugasnile luci (svetile so le se parkirne), dolge so svetile, ko sem jih priklopil. kmalu je ugasnil se radio, nehala je delati ventilacija, dobesedno zmrznil je tudi stevec in obratomer. avto je bil drugace se nornalno vozen nekaj casa, vendar pa se je kmalu zacelo dogajati, da ko ko sem pohodil plin je namesto pospesevanja avto zacel zavirati (kot da bi spustil gas) takrat sem prijkopil vse stiri smernike, a je avto zacel se bolj cukati.
na sreco je bil blizu tudi izvoz, tako da sem avto lahko varno ustavil in parkiral. avto potem ni vec vzgal. sumin prav, da gre za alternator? toliko da vem, kaj priblizno pricakovati na servisu (ki bo zaradi vleke verjetno se uradni
)
na sreco je bil blizu tudi izvoz, tako da sem avto lahko varno ustavil in parkiral. avto potem ni vec vzgal. sumin prav, da gre za alternator? toliko da vem, kaj priblizno pricakovati na servisu (ki bo zaradi vleke verjetno se uradni