Po obnovi v stilu "furaj s stilom"Sajkek ne daj se, Alfa bo vredna celo premoženje čez 30 let
Po obnovi v stilu "furaj s stilom"Sajkek ne daj se, Alfa bo vredna celo premoženje čez 30 let
Pri solaredgu nekdo pritisne gumb shutdown slovenia in crkne 3/4 soncnih elektrarn.Se še spomnimo kaj so nedolgo nazaj govorili teoretiki zarot? Če ob vseh propelerjih in panelih ni backupa, pridejo blackouti.
V Nemčiji so zdaj očitno tako daleč
Poglej priponko 107370
In kaj plan predvideva? Odklop industrije, če/ko pride do tega. In predvideva se, da bi motnje lahko trajale več dni ali tednov!!! Češnja na torti - odškodnine ni.
Zdaj pa se postavimo v čevlje investitorja, ki je razmišljal investirati v Nemčijo in danes vidi to novico.
Španija je že imela svoj net zero dan, nemčija bo to očitno kmalu
Ta untergang je res spektakularen
Zdaj ko je Janša smo varni, če pa pride Golob pa smo ga najebali.Pri solaredgu nekdo pritisne gumb shutdown slovenia in crkne 3/4 soncnih elektrarn.
In ce to naredi opoldne, bo verjetno pocepnilo onrezje v stilu spamskega
Tega naj sobne rastline pokonzumirajo.Tako je, da ti ne bo potrebno še CO2 kupone nabavljati.![]()
In koliko Alterašev to ima doma že delojoče?Turn your Tesla into a powerful energy source.
The V2L Discharger lets you power appliances, tools, and more. Anywhere, anytime.
Plug in. Power up. No limits.
Cca 864 eur
Baje simple, zgleda bolj enostavno od agregata. Aja imam 102 stikalo...
Mi imamo vse to ja, ampak uvažamo pa še vedno. Lep podatek je tudi, da letos HE pridelajo ca. 40% manj, kot lani v istem obdobju. Zaradi nivoja Save je tudi NEK že zelo na robu tega, da zmanjša moč. Nismo mi nič preskrbljeni, larifari.
Noben, oziroma zelo zelo redki. Tisti ne dajejo glupih odgovorov sem gor, ker so jim off grid zadeve jasne. Poznam enga takega, ki se gre zavestno off grid, pa mu že ogrevanje pozim ne gre oziroma ni šlo vedno čez in je šaltal lepo kuhanje in gretje na druge energente in lepo folga, če pa zagusti, je pa 100 litrov cisterna in agregat zlata vreden. Sam to ni darjanov šuko Aja voz se seveda na bencin.Malo preširoko razmišljaš.
Če se sesutje zgodi poleti in imaš sistem SE s hranilnikom in ustrezno konfiguriran, potem dejansko lahko preživiš večdnevni/tedenski izpad elektrike. Recimo meni poleti SE dela okrog 70kwh na dan, kar konkretno presega porabo, vključno z EVjem.
Samo vprašaj ti te EV butle, kdo ima tako narejeno. Oni bodo potem z V2G kabli reševali, itd.Recimo bodo oni dali gret sanitarno vodo in vlekli indukcijo preko V2G kabla, da jim lepo še tisti inverter v avtu skuri.
Drugo je pa potem založenost trgovin, itd.
Šlo se je za primer mrka, ki se zgodi poleti.Noben, oziroma zelo zelo redki. Tisti ne dajejo glupih odgovorov sem gor, ker so jim off grid zadeve jasne. Poznam enga takega, ki se gre zavestno off grid, pa mu že ogrevanje pozim ne gre oziroma ni šlo vedno čez in je šaltal lepo kuhanje in gretje na druge energente in lepo folga, če pa zagusti, je pa 100 litrov cisterna in agregat zlata vreden. Sam to ni darjanov šuko Aja voz se seveda na bencin.
Ne bojo, ker tipkovnca ne bo delala....ups panikaŠlo se je za primer mrka, ki se zgodi poleti.
In ne rabiš mi ponavljati, kar sem že rekel, da debili tipa nekaterih tukaj, imajo vse v teoriji naštudirano. Če bo pa ruknalo, bodo pa najbolj glasni za tipkovnico.
Bingo, šporhet na drva s centralnim ogrevanjem tukaj zmaga.offgrid ogrevanje so drva, no brainer.
Pumpo pa Hrček goni!!!Bingo, šporhet na drva s centralnim ogrevanjem tukaj zmaga.