Okolju prijazni avtomobili

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.741
1.379
113
Jajčka na mizo, pa pojdi v tak projekt z vso odgovornostjo. Ne vem če bi bil še tako suveren.
Že bil v takih projektih na točno tak način (z jajci na mizi), tudi z LPP. Tudi (uspešno) zagovarjal šestmestno številko, ko se projekt ni iztekel po (mojih) planih. Tako da been there, done that. Jajca tudi preživela.

• Všeč mi je
Reactions: Najbolji

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.080
8.238
113
pri taščici

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.512
10.704
113
Že bil v takih projektih na točno tak način (z jajci na mizi), tudi z LPP. Tudi (uspešno) zagovarjal šestmestno številko, ko se projekt ni iztekel po (mojih) planih. Tako da been there, done that. Jajca tudi preživela.
Je bla šestmesečna cifra tvoja? Ker to simbomizirajo tista jajčka. S tujimi jajčki špekulirat ni težko.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.512
10.704
113
"Kar pozabi ... Ker do takrat niti proizvodne niti prenosne kapacitete (oz tehnologija) za elektriko ne bodo niti približno dorasle količkaj bolj razširjeni uporabi električnih avtov ... Do takrat, ko bodo, pa zna kaka druga tehnologija naprej skočit.
Sam stavim na gorivne celice ali kaj podobnega."

SJTV1 Tole je tvoje besedilo iz leta 2008. Danes cca 18 let po tem so proizvodne in prenosne kapacitete približno tam kot so bile, tvoje mnenje je pa nasprotno. Bo zanimivo videt kaj boš flancal čez 18 let.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.566
7.662
113

Kar med nakladanjem/razkladanjem filanje…
Izjemno, za podjetje ki je omejeno na velikost naše kokoške in se fura od-do lastnega skladišča.

Ampak pridemo pa že pri enem Hoferju do tega:
Pilka smo za konec vprašali, kdaj bo celotna flota njihovih vozil električna? "Trenutno ne, iz preprostega razloga, ker je omrežje v Sloveniji še zagotovo premalo razvito. Da bi bilo 20 tovornjakov v neprestanem pogonu, potrebujemo veliko moči, ki je trenutno ni. Projekt je uspešen, izvedljiv, mogoče se pojavijo nove tehnologije, ne smemo zaspati."

• Všeč mi je
Reactions: WeWatchingYou

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.741
1.379
113
Je bla šestmesečna cifra tvoja? Ker to simbomizirajo tista jajčka. S tujimi jajčki špekulirat ni težko.
Ne, od firme. Jajčka so bila pa moja služba. Ker ja, v privat sektorju, če rečeš, da prevzemaš odgovornost, to pomeni tudi tveganje, da dovolj velik neuspeh pomeni tudi iskanje nove službe. In prav je tako.
Ampak jebiga, v tej državi se večina ne zaveda, da je tako, še večja večina pa se ne upa nastavit jajc na mizo. Še nadrejenemu rečt "stojim za svojo ekipo, če gre kaj narobe" si večina ne upa.

• Všeč mi je
Reactions: CLIO15 in sad

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.741
1.379
113
"Kar pozabi ... Ker do takrat niti proizvodne niti prenosne kapacitete (oz tehnologija) za elektriko ne bodo niti približno dorasle količkaj bolj razširjeni uporabi električnih avtov ... Do takrat, ko bodo, pa zna kaka druga tehnologija naprej skočit.
Sam stavim na gorivne celice ali kaj podobnega."

SJTV1 Tole je tvoje besedilo iz leta 2008. Danes cca 18 let po tem so proizvodne in prenosne kapacitete približno tam kot so bile, tvoje mnenje je pa nasprotno. Bo zanimivo videt kaj boš flancal čez 18 let.
Trdiš, da se človen ne sme naučit česa novega in posledično spremenit mnenja? Saj zato pa smo, kjer smo.