Hahahaha, pol Ljubljane se voz na šiht s kolesom, pa zlo mal z električnimi. No sej vemo da si full of shit...V sluzbo ne mores z navadnim, da bo folk ze na zacetku smrdel
Hahahaha, pol Ljubljane se voz na šiht s kolesom, pa zlo mal z električnimi. No sej vemo da si full of shit...V sluzbo ne mores z navadnim, da bo folk ze na zacetku smrdel
Saj te subvencije imajo omejitev da mora kolo biti mestno. Za gorca mislim da ne moreš dobiti subvencije. Kar je nekako logično. Je pa moja mat kupila enega na subvencijo in z njim premaguje 300m višinca.Pa saj za 2500 ne moreš kupiti dobrega e-kolesa, kvečjemu za po ravnem, ker so to običajno le modeli s šibkejšim e-motorjem.
Zakaj pa ne kolo?No zdej mi pa ti ekolog neki razlož, zakaj za vraga bi eko sklad subvencioniral električno kolo? Motor štekam, ampak kolo?
Kaj luč še sveti v Sloveniji.Po novem je in vprasanje od kje bo prisel ves ta strom ker morajo poljaki kurit lignit za svabe.
Pa ceprav krozimo okoli krogle ki ima za nase pojme neomejeno energije in jo celo oddaja vse do nas…
Ja strehce, luci pa se nekaj je obvezna oprema. Imam tudi jaz enega za 300 visincev. Po ravnem grem pogosto brez motorja klanci pa niso moja ljubezen.Saj te subvencije imajo omejitev da mora kolo biti mestno. Za gorca mislim da ne moreš dobiti subvencije. Kar je nekako logično. Je pa moja mat kupila enega na subvencijo in z njim premaguje 300m višinca.
Če je letelo na mene. Moja mat nima ne ice ne ev in borih 750 penzije. No ne bodi ji fouš. Privošči ji da izkoristi vse dodatke na položnici za elektriko, ki jih plačuje že leta.Ko se anti EV tabor zapici v subvenciji za e kolo, pomislis kako nizko so padli
Točno moj pojntTe pa idi z biciklom za 2000€ v službo.
Nazaj boš šel peš...
Še zdaj čakam razlago, kaj je eko na električnem biciklu.Ko se anti EV tabor zapici v subvenciji za e kolo, pomislis kako nizko so padli
E kolo je že ok iz ogromno razlogov. Kaj je eko na tem mi povej.Zakaj pa ne kolo?
Se mal noge razmigas.
Ga imam, pravzaprav dva.
E motorji pa so vsaj ze mene zaenkrat nekaj najslabšega na e sceni.