pač vsaki charge šteje, vsakič ko not vtakneš...al kaj bi to bilo 70x na mesec? dosti kavic je to.Kaj filas vsakih 80km al si narobe razlagam stolpec avg energy used/charge.
Evc ze gleda kam bo sel na letni dopust.
Jutri ga spoznam
A si se ziv ker si toliko kave popil med polnjenji?
Aja, vedno si polnil doma.
darjan pazi se,tale te zna ujeti s km.
Koliko jih sedaj ti prevozis s teslo?
Z ioniqom si verjetno imel vsaj slovenski rekord ce ne se sirse
Pa sej to smo že predebatiral, da ni več problem.S temi polnjenji se pretirava ko 100 mater
Januarja in februarja ko še nisem imel polnilnice sem orng prefural Avstrijo in nekaj Italije...in res je problem, da se na 500 km poti ustaviš za 15 min...
Samo AD ni več zastojn vožnja.... Te se pa ne bo več tolko vozo.jaz bi kr avtodom kupil. pa se rešiš stanovanja.
Ne vem točno kaj pomeni tole, v bistvu sem zdaj tole samo za tebe šel gledat
Tu so še neki podatki
Poglej priponko 99138
Jabe ima tudi tale teslamate in baje je mojstrica excelov, mogoče bo ona razbrala kaj pomenijo ti podatki?
Zdej boš dobil naliman en prototip avtodoma na štrom, narjenga za princa v UAE....narjen.Samo AD ni več zastojn vožnja.... Te se pa ne bo več tolko vozo.
Da si nauš kej naredu - švoh 130.000 - v rangu manjših Carthagotov:Zdej boš dobil naliman en prototip avtodoma na štrom, narjenga za princa v UAE....narjen.
Homedaj mi točno povej, kateri dashboard je tole.
Ja šur da. Že tko majo avtodomi težave s težo, dejmo jih še z baterijami obtežit. Pa seveda not ogrevanje in vse ostalo kakopak na štrom, sej sonce sije....Da si nauš kej naredu - švoh 130.000 - v rangu manjših Carthagotov:
![]()
Iridium Elektro Wohnmobil - komplett elektrisch
Iridium Elektro-Wohnmobil ★ erster Anbieter eines marktreifen Wohnmobils auf Basis eines reinen Elektroantriebs. Weitere Informationen finden Sie hier.emr-campers.de
We are back! -
https://www.iridium-wohnmobile.de/wp-content/uploads/IRIDIUM-eV24-Messevideo-Up-to-4K-1.mp4 Der Iridium e-V25 ist der erste komplette E-Camper – Weltpremiere auf der CMT 2025 Sie sehen gerade einen Platzhalterinhalt von YouTube. Um auf den eigentlichen Inhalt zuzugreifen, klicken Sie auf die...www.iridium-wohnmobile.de
![]()
Iridium e-V25: Das erste emissionsfreie Elektro-Wohnmobil
Der Iridium e-V25 will zeigen, dass emissionsfreies Reisen im Camper-Bereich möglich ist. Doch ist er den recht hohen Preis von 129.000 Euro wert?www.promobil.de
kolk voziš povprečno po avtocesti ?Kratek update... Z ID7 v 5 mescih prevozu 22.000 km. Odkar imam polnilnico nisem polnil nikoli izven doma. Do sedaj prav nobenega problema, navigacija ima vedno malo drugačne ideje kot google, ki je boljsi.
Dolgoročno povprecje je slo iz zimskih cca 20kWh/100 na dobrih 17.