Okolju prijazni avtomobili

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.786
7.345
113
pri taščici
Malo sarkastična, ampak resnična. Krematorji so še vedno na plin, na elektriko jih (pomojem) ni. Tako da vsak bo pustil svoj zadnji CO2 odtis na fosilnem gorivu, tudi če bo celo življenje delal in živel na "zero emissions".
Svojci vejo, pa naj se alter.
Zelja je da me pokopljete v trugi.
Ce jo bodo izpolnili je pa njihova odlocitev.
Pa ni plin in co2 razlog ;)

• Všeč mi je
Reactions: Utisevalec

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.376
4.310
113
Smo čisto off, samo tudi pri razkrajanju organske materije nastaja CO2 in še določeni bolj problematični toplogredni plini (metan). Raziskave kaj je bolj "okoljsko nevtralno" pa nisem našel, mogoče ideja za kakšen doktorat če kdo rabi! ;)

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.873
7.165
113
Najbolj okoljsko je tako, kot je naredila narava. Razpad trupla "na površju" zemlje, pač tam kjer te trofi.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.892
11.745
113
ne vem..včasih truplo ni bilo polno zdravil ostalega sranja... tako da vprašanje, če je to okoljsko najbolje.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.376
4.310
113
Potem se moraš v stilu bogatašev dat globoko zamrznit, obstajajo celo opcije kjer si zamrznjen v inertno tekočino. To je trenutno najboljši način za ohranitev DNK in tudi tkivnih celic (če upaš na "ustajenje" nekoč s pomočjo moderne medicine, zagotovo najboljša opcija). Je pa res da Co2 odtis je tule malo problem, ker za ohranitev globokega zamrzovanja se uporablja energija, še večji problem so pa hladilni elementi ki so pri takih temperaturah ponavadi na osnovi enega od močno toplogrednih plinov.

sad

Guru
24. avg 2007
21.639
10.298
113
Recimo jaz.
Vidim pa, da sevanje EVjev že konkretno vpliva na možgane nekaterih.
Sedaj razumem: vi z EVji rešujete svet, da boste potem lahko nesmrtni. :valjamse: Čist tak, morda predlog, da boš bolj nesmrten: začni s čiki.

• Haha
Reactions: Hanzi