Tvojim lažem nikoli konca. Nic ni bilo govora o svetovni prodaji. To kar si prilimala pa cakam da nekdo odpre in naredi sažetak, jaz malicioznih datotek s koncnico .jab ne odpiram.tvoja izjava:
govora je bilo o svetovni prodaji, ampak ti je takrat bolj odgovarjala slovenska:
torej izvoli:
![]()
03-2025-Marec-Report.xlsx
docs.google.com
Tole je leta 2025 v SLO.
Zdaj pa blefiraj dalje...
p.s.
zaradi mene gre kamot lahko nazaj pod 5%. Teh 100€ bo na koncu ceneje zame, kot če tole še kaj dosti raste
Kar predstavlja 8,8% vseh prodanih vozil pri nas![]()
Jabe kaj peneze dobiš za nazaj...Da pri nas ostane ta procent nizek cimdlje. Ce je to v spregi z nadaljnjim visanjem le-tega v EU in svetu, se mi pa sploh smeje. Irelevantnost in trdobucnost janeza je za izkoristiti. Zdele postfestum, na novo, ko avto ze pol leta imam, mi bodo dali se 4,5k€. Da crknes...
Kaj pricakujes 2035? Še to, kar se meniš 2 meseca nazaj, ne veš. Kdor se pa spomni, pa stalka po tvoje.
![]()
Imate s. p.? Na voljo več kot milijon evrov za električno mobilnost
Družba Borzen je v uradnem listu objavila javni poziv za sofinanciranje nakupa električnih vozil samostojnim podjetnikom in fizičnim osebam z dejavnostjo. Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo ima za to namenjenih okvirno 1,25 milijona evrov, vloge bodo začeli sprejemati 22. aprila.siol.net
Ja nehi tok navijat.Jabe kaj peneze dobiš za nazaj...
Super.
Čim več Ježekov naj bo v Sloveniji, da bo elektro ostal tako ugoden..
European pricing hasn’t been confirmed yet, but in China, the Z9 GT starts at 334,800 yuan and tops out at 414,800 yuan (around $45,800 to $56,800). That’s a serious value play when you consider the Panamera Sport Turismo and Taycan Cross Turismo start at 1,008,000 yuan ($138,000) and can balloon past 1,500,000 yuan ($205,000) depending on options.Denza prihaja v EU, krejzi stroj.
rang 80k€ glede na cene ostalh kitajcev. China VS EU pricingPomeni, eč je tam 50k€, bo pri nas 100 ali 120 ? tako kot tesla Plaid nekje torej?