Okolju prijazni avtomobili

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
7.468
3.234
113

Dinamična cena na polnilnici.

Bi lahko Mariborska občina to naredila na odlagališču odpadkov na Pobrežju.
Seveda opušcenemu na katerem raste trava.
MB Občina aka Arso, je ukradla idejo za SE na odlagališču (hoteli so še IDZ) in jo dala Energetiki kot nalogo za realizacijo, ti pa se spravljajo zraven "ko bolan srat".

• Všeč mi je
Reactions: darjan in CLIO15

LarryClay

Guru
10. feb 2023
1.578
1.574
113
Okolju prijazne gradbene mašine.

Sicer ne vem kako jih polniš na gradbišču, ampak saj ni pomembno, če pripelješ še dizelski agregat na bauštelo.
Nisi še slišal za gradbeni elektro priključek?
Skoraj vsak "zidar" ga ima.
Še v jugi, ko sem bil mulc in so zidali bloke blizu, pa sem zijala pasel, je bilo jasno, da štrom na delovišču je. Ponavadi več 3F priključkov, odvisno od velikosti.
Ponavadi se na delovišče najprej pripelje štrom.
In vse to je ponoči idle, dela se podnevi. Skratka ni problem čez noč dat filat marsikaj.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.021
4.583
113
Za 2% avtov na cesti, ki se povečujejo za 5% letno, od tega bi jih prišlo mogoče 20%? Genialna ideja za uničevanje davkoplačevalskega denarja:zmaga:
Glej zadeva je streljaj os AC priključka Maribor vzhod.

In Infrastruktura za polnjenje mora biti pred avti.

Sicer pa po EU na veliko delajo te parke in kurijo davkoplačevalski denar.
Naj se naši politiki zmigajo in poberejo EU denar, da nas ne bodo spet Hrvati hcat peljali.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.072
2.003
113
En čisto majčken problemček je tukaj....te zadeve večinoma niso profitabilne. In pri naših mizernih ev številkah, bi bila izguba še toliko večja. Malo poguglaj, predvidevam da ti tvoj mehurček tega ne servira.

Kaj sta avstrija in nemčija prvo rezale, ko je zaškripalo? Ev neumnosti. In tako bo vsepovsod, ker vse nas čaka čas zategovanja pasov. Sploh pa če se bomo zdaj boja oboroževali, bo denarja za te igrače hitro zmanjkalo.

Za hrvate pa ne skrbrt, tam je ev mizerija še večja kot pri nas

• Všeč mi je
Reactions: NekdoK

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.021
4.583
113
No glede izgradnje infrastrukture ni noben rezal nič.
Ampak lepo gradijo naprej.

Tvoje razmišljanje je na nivoju T2 mobilne telefonije.
V vsako veliko mesto bomo postavili en oddajnik in mi smo glavni.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.625
10.016
113
EU
To je Sonyev Google TV. Prednost, da je da sistem podpira teletext, vrinjen zraven digitalnega signala. Na njem vidim teme, katere bodo predvajane pri poročilih. Tako vem, je kaj zanimivega za gledat. Napišeje tudi, ali bo podražitev pogonskih goriv v torek, in koliko. To ne podpira vsaki TV, in ne vsaka TV postaja.:cool:

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.021
4.583
113
Eh vi kar dizle vozite, ker to na elektriko je krš od krša.

Ne smemo si pljuvat v skledo.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.789
7.259
113
Pazi zdaj pride Jabe in razloži tako da bo do konca leta prav....

tvoja izjava:
Pri manj kot 5% prodanih EV letno se je za vprašat o (ne)prilagojenosti. Upa kdo stavit cifre v 25? Ajd, za stotaka....
govora je bilo o svetovni prodaji, ampak ti je takrat bolj odgovarjala slovenska:
Babše, kje je 5 procentov (in to zdavnaj) mimo? To so bili uradni Slo podatki, res da do novembra. Daj pokaži drugačne

torej izvoli:

Tole je leta 2025 v SLO.

Zdaj pa blefiraj dalje...

p.s.
zaradi mene gre kamot lahko nazaj pod 5%. Teh 100€ bo na koncu ceneje zame, kot če tole še kaj dosti raste

CLIO15

Guru
1. nov 2007
14.021
4.583
113
Screenshot_20250409_221426_Chrome.jpg
Screenshot_20250409_221413_Chrome.jpg