Nekaj ti ne deluje najbolje. Ker moja trditev, ki si jo komentiral, drži.Indijancem.
Nekaj ti ne deluje najbolje. Ker moja trditev, ki si jo komentiral, drži.Indijancem.
Hvala, imam pod kontrolo. Čče ne bi imel, bi težko izbiral med delodajaci na področju elektrike, se ti ne zdi? Pa ti?
Med letom 50 in 60. .pred nekaj tedni sem gledal razstavo Ljubljanskega javnega prevoza.A veš kok let nazaj je blo to v Ljubljani?
Poglej priponko 98056
Pisal je o omreznini ne o elektriki.Ej prodajalc rožic, dej jav se na kak oblačni teden, ne dons.
Okolju prijazne gradbene mašine.
Sicer ne vem kako jih polniš na gradbišču, ampak saj ni pomembno, če pripelješ še dizelski agregat na bauštelo.
A ta Jan je kakšen PR od Tesle?![]()
Revolucija Tesla Cybercab: Avtomobil, ki ga izdelajo v 5 sekundah – in s tem spremenijo vse kar smo dosedaj vedeli o proizvodnji
Ko Elon Musk reče, da bodo Cybercab robotaksiji prihajali iz tovarne vsakih 5 sekund, si večina misli: še ena "Elonova". A če pozorno pogledamo v zakulisje nove proizvodne arhitekture, hitro postane jasno: to ni hype, to je reset avtomobilske industrije. Tesla Cybercab je vsaj v 7 ključnih...citymagazine.si
Co bom tole docakal da se bom vozil po slovenskih cestah...![]()
Revolucija Tesla Cybercab: Avtomobil, ki ga izdelajo v 5 sekundah – in s tem spremenijo vse kar smo dosedaj vedeli o proizvodnji
Ko Elon Musk reče, da bodo Cybercab robotaksiji prihajali iz tovarne vsakih 5 sekund, si večina misli: še ena "Elonova". A če pozorno pogledamo v zakulisje nove proizvodne arhitekture, hitro postane jasno: to ni hype, to je reset avtomobilske industrije. Tesla Cybercab je vsaj v 7 ključnih...citymagazine.si
Kar predstavlja 8,8% vseh prodanih vozil pri nas![]()
No če bi pogledal bi videl, da imajo avtonomijo nekje 8 ur/ en šiht.Čakaj zdaj malo, greva počasi:
1. Okolju prijazne gradbene mašine
2. Dizl prestaviš na isti baušteli iz mehanizacije v agregat
3. In to so po vaših kriterijih potem net zero mašine?
Tebi se stanje res iz dneva v dan drastično poslabšuje
Kaj pa ko se to fila, kaj delajo delavci v vmesnem času? Scanje, sranje, sendviči in kavice?
Stava tvojega predhodnika je 5%. Sicer na letni ravni tako da je še nekaj na časa za opazke tipa bleferka in babše, potem pa pridejo izgovori in ponovno šporget najbrž...
Zanimiva ugotovitev iz opažanja: vedno ko si kupim drug avto jih je naenkrat okoli mene veliko......Pežoja 208 skoraj ne vidiš na cesti, hkrati naj bi prodali 100+ kosov e-208. MG naj bi bili cenovno ugodni, pa se niti ne uvrščajo na lestvice.
Se bolj zanimivo bi bilo dobiti podatek o uvozu rabljenih e vozil.Niti ne. Treba je pa vedeti, koliko teh prodanih EVjev je dejansko prodanih in ne zgolj fiktivno prodanih avtohišam za doseganje kvot. Spomnimo kako je bilo z Golfom in UP! EV. Pežoja 208 skoraj ne vidiš na cesti, hkrati naj bi prodali 100+ kosov e-208. MG naj bi bili cenovno ugodni, pa se niti ne uvrščajo na lestvice.
Obnaša se že tak..... prav ne morem nič prebrat kar on piše o tesli ker dobim sladkornoA ta Jan je kakšen PR od Tesle?
![]()
Tesla (TSLA): 8 + 1 razlogov zakaj je TSLA najbolj podcenjena delnica ta hip in česa Wall Street ne razume
Tesla gradi temelje nove industrijske dobe. Njeni roboti bodo delali v tovarnah, njeni algoritmi upravljajo rakete in vozila, njeni avtomobili bodo brez voznikov ustvarjali prihodke iz garaže. Čeprav delnica danes ni na vrhuncu, podjetje še nikoli ni bilo tako močno pozicionirano za dolgoročno...citymagazine.si
Niti ne. Treba je pa vedeti, koliko teh prodanih EVjev je dejansko prodanih in ne zgolj fiktivno prodanih avtohišam za doseganje kvot.
Se bolj zanimivo bi bilo dobiti podatek o uvozu rabljenih e vozil.
Lep delez pri posodabljanju nasega voznega parka imajo uvozeni avti.
Oziroma enostavno podatek o registriratnih EV.
A pol škatlic ne prodajate, zanimivo? Kakšno sprenevedanje. Drugač pa vsa čast, vedno si znal rožice sadit in dons so čudežne škatlice vroča roba.Nekaj ti ne deluje najbolje. Ker moja trditev, ki si jo komentiral, drži.