Okolju prijazni avtomobili

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.825
2.470
113
Pomurje
Največje nemško jajce po mnenju Alterja je zmagalo na realnem testu za uporabnike dizlov:
Drugo največje nemško jajce v obliki Porscheja je bilo drugo.
Ultra huda najboljša Tesla s porabo, ki je bila skoraj 70% višja od deklarirane po WLTP-ju. Še en dosežek top avta. Zmaga. Aja ne, dva kitajca sta jo tudi po tem merilu šišala. :valjamse: Sicer je imela skoraj najnižjo porabo, ampak jajc v obliki top shit dreka Mercedesa jo je dol počo. Da ne govorimo o skretu od VW ID7, ki je po mnenju Alterja itak nekaj najslabšega v EV svetu in je tudi imel nižjo porabo.
Tak da, ja. Očitno ni prodaja Tesle padla le zaradi nacija, ampak jo konkurenti počasi dohitevajo oz. prehitevajo.

darjan: tega ti tvoj mehurček ni serviral?
Uh uh kakšni argumenti.
Velika razlika med 54 in 68%. Lopovi so skoraj vsi.
Počasno poljnjenje pri Tesli? Zanimivo, so verjetno preskočili oz skrajšali predpripravo.

Dobro je primarjat avte za 45 in 145k€. Top.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.897
1.032
113
Največje nemško jajce po mnenju Alterja je zmagalo na realnem testu za uporabnike dizlov:
Drugo največje nemško jajce v obliki Porscheja je bilo drugo.
Ultra huda najboljša Tesla s porabo, ki je bila skoraj 70% višja od deklarirane po WLTP-ju. Še en dosežek top avta. Zmaga. Aja ne, dva kitajca sta jo tudi po tem merilu šišala. :valjamse: Sicer je imela skoraj najnižjo porabo, ampak jajc v obliki top shit dreka Mercedesa jo je dol počo. Da ne govorimo o skretu od VW ID7, ki je po mnenju Alterja itak nekaj najslabšega v EV svetu in je tudi imel nižjo porabo.
Tak da, ja. Očitno ni prodaja Tesle padla le zaradi nacija, ampak jo konkurenti počasi dohitevajo oz. prehitevajo.

darjan: tega ti tvoj mehurček ni serviral?

Bos povedo, ko bos meo / vozo :valjamse:

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.704
7.192
113
še nekaj fotk... grozna notranjost s to plato, bočna linija in zadek pa top. pricing bo verjetno 50k€.... kar ni šans da tekmuje s teslo.

Poglej priponko 97466
Poglej priponko 97467
Poglej priponko 97468
Poglej priponko 97469
Poglej priponko 97470

Meni pa po dolgem času, da je marcedes dal ven kaj prebavljivega. Kot včasih meni en najlepših avtov, je vmes skrenil. Tole je sicer limuzina, ki ni moja priljubljena oblika, ampak za limuzino lepa, kot je mercedes jo vedno znal lepo narediti.

Kar se tiče notranjosti - ko sem najprej tvoj komentar prebrala, preden sem poskrolala dol, sem že kolebala, a sploh bi ali ne. Ker če tebi mercedes ni všeč, bi jaz lahko bruhnila, pa tako dober steak sem zdele zmazala... ampak... meni je od vsega kar zdele ven dajo tole ena lepših. ja, so veliki ekrani. preveliki, oziroma nepotrebno tako veliki, ampak so nekako vkomponirani. zdaj se samo neko tablo nekam gor nabije, da štrli ven kakorkoli pač že, tole si je pa en vzel 5min cajta. Upam, da se mercedes vrača s svojimi dizajnerji. Volvo mi je bil do sedaj zadnja leta tisti, ki je notri nekako izgledal, pa so se sedaj tudi čisto pokvarili.

A tole je štromar? Ker če je EV za ceno Y (50k€) nevemčene raje, celo limuzinsko obliko morebiti požrem.