Okolju prijazni avtomobili

pipo

Majstr
19. mar 2008
959
472
63
Birokrati drugega ne znajo, kaj čmo. Na drugih področjih so le še bolj agresivni, in še bolj tiščijo glavo v pesek, npr. pri masovni ustavitvi JE v švabiji. Švabov po moje tako hudo kot zelena agenda ni zgrabilo še nič vse od časov Dolfeta.

Zakaj jim tega nihče ne upa povedati?

JE in švabi, škoda besed. Po drugi strani AfD postaja faktor v politiki, tile pa bi radi veternice dol podrli.
Nekje na poti GER vlaka je common sense izstopil. Onih ki ga še imajo pa se ne sliši.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.846
1.029
113
Kot prvo: lagal so k prasci (dizel gate), drugo: pocen energije iz RU ni vec, tretje: naj se prilagodijo, ce so dobri se bojo. Zal mi jih ni pa prav nic (pa mam kup zlahte gor). Svet se spreminja, prilagodi se, nihce se ne bo tebi prilagajal. Iste napake pocnejo vsi, ko se 1x zasidrajo, mislec zdej sem pa car, vse je moje. Nisi, jbg.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.118
6.331
113
Saj se boš prilagodil, ko boš vesel, če boš za pest riža delal. Še najbolj boš srečen če bo repa na domačem dvorišču dobro obrodila.

Samo, oprosti izrazu, bedak lahko ploska propadu ene največje od evropakih industrij.

• Všeč mi je
Reactions: Gonzo in sad

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.846
1.029
113
Bedak te je naredu (oprosti izrazu). Ocitno je ta industrija gnila ali pa neumna. Ce bi bila dobra bi harala. Prvo si to razjasni. Taki kot ti imate glavo nonstop v pesku. Ko pa pride do cesa pa plac plac. Sej se bos prlagodu tud ti, brez skrbi.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.118
6.331
113
Prvo se pozanimaj koliko ljudi v Sloveniji neposredno dela za po tvoje osovraženo Nemčijo. A ti še moram kaj naprej razlagat? Ali si kot Golob, ki pravi, "če ne boste imeli dela v realnem sektorju ste vabljeni v javno upravo"?

• Všeč mi je
Reactions: krko

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.846
1.029
113
Dej si ji ti prvo razjasni dolocene zadeve. Kaj ima veze koliko jih pri nas dela za to? Ne rabis ti meni razlagat kaj to pomeni za nase delavce. Prvo si razjasni zakaj je kot je, potem pa sentimentalno razlagaj kaj to pomeni za nas. Kot sem napisal, hudic je, ko se 1x pocutis da si na vrhu in si car. Ponavadi se konca kot to. Nekonkurencni so, odzagal so se od poceni virov. Kot taki naj se preusmerijo v kaj drugega. Kaj tebi res ni jasno? In to ni od vceraj, ve se ze 3 leta. In kaj? Stojijo pa se gledajo, drugi pa delajo. Ti pa ce zelis pomagat, kupuj ICE-je. Svabske seveda.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.204
11.117
113
kod Džej-Zija
Bluziš na polno. Ruski plin je pri Nemcih še najmanjši problem. Večji je, da so se ujeli v zanko covidnih prodajnih številk in debilno ekstrapolirali, da je to nova realnost, zaradi katere se da dobičke maksimirati pri minimalni proizvodnji. Niso edina industrija, ki je padla na to finto in se potopila. Zakaj ostali proizvajalci nimajo takih težav? Ker niso imeli tako debilnega vodenja.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.453
7.096
113
Nasi delajo gori da jih izkoriscajo ker lokalci ne delajo za tak malo dnar.

vsak narod ima svoje balkance.

in eni temu ploskajo :)

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.846
1.029
113
Bluziš na polno. Ruski plin je pri Nemcih še najmanjši problem. Večji je, da so se ujeli v zanko covidnih prodajnih številk in debilno ekstrapolirali, da je to nova realnost, zaradi katere se da dobičke maksimirati pri minimalni proizvodnji. Niso edina industrija, ki je padla na to finto in se potopila. Zakaj ostali proizvajalci nimajo takih težav? Ker niso imeli tako debilnega vodenja.
Ok, tako je kot ti pravis. Mene itak boli za te nategavse.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.118
6.331
113
Dej si ji ti prvo razjasni dolocene zadeve. Kaj ima veze koliko jih pri nas dela za to? Ne rabis ti meni razlagat kaj to pomeni za nase delavce. Prvo si razjasni zakaj je kot je, potem pa sentimentalno razlagaj kaj to pomeni za nas. Kot sem napisal, hudic je, ko se 1x pocutis da si na vrhu in si car. Ponavadi se konca kot to. Nekonkurencni so, odzagal so se od poceni virov. Kot taki naj se preusmerijo v kaj drugega. Kaj tebi res ni jasno? In to ni od vceraj, ve se ze 3 leta. In kaj? Stojijo pa se gledajo, drugi pa delajo. Ti pa ce zelis pomagat, kupuj ICE-je. Svabske seveda.

Meni je tvoje jokcanje kaki butli so nemci povsem jasno. In na nek način so. Samo ne razumem večtopenjskih (vstavi poljubno) kot si ti. Drkaš na električarje, a nemci prvi v EU želijo biti zeleni. Cela EU je šla z prepovedjo prodaje ice do leta 35, vključno je to podpirala nemčija. Kdo je zdaj tukaj nor? Jaz bi rekel, da taki kot si ti še najbolj. Nimamo virov za izdelavo baterij, a radi bi bili električni. Hkrati pa slonimo na industriji kot je avtomobilska. Kaj bomo brez nje? Kaj bomo proizvajali? Kaj bo naša dodatna vrednost? NIČ!! Revčki bomo, predvsem po zaslugi tebi mislečih. Pa sploh tukaj ni problem samo VW, tudi ostali proizvajalci se ne hvalijo z bajno prodajo in gredo lepo po poti VWja.

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.846
1.029
113
Si falil vloge? Edini tu jokate vi, ICE loverji. Mal poste preber pa bos vidu kdo pametuje. Ti, Mosero, Steve, Kalbo, Sad in podobni. Onanirajte v svojih ICE temah, tu pa ne pametujte. Vse kar pisete je kako je EV brez veze, se obesate na Darjana etc... A vedno bol jokate v smeri "sej vem da ga bom mel ampak ga ne bi...". Vsaj mal samo cenzure ne bi skodlo, ce ze samorazumevanja NI. Mene ne moti ICE, sem zakljucu s tem. Zelo malo se oglasam v tistih temah, ker enostavno nisem vec v tem niti me ne zanima. A se tu, kjer naj bi se pogovarjalo o nekih novih stvareh se nonstop oglasate in samo drkate. Sori, tako je.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.453
7.096
113

Kurjenje na les…pa se zmrdujete ko pravim da prepovedat tudi to

• Všeč mi je
Reactions: tony

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.118
6.331
113
Pm10... koliko se razlikuje, če je zrak onesnažen z pm10 če se kurijo bukova drva, ali premog, ali plastika, ali dizel tovornjak, ali induatrija z strupenimi zmesmi? Je vse en enak šmoren, ali je vendarle razlika, če se kuri bukva? Tak hipotetično razmišljam, ker odgovora ne poznam.

kalbo

Guru
7. okt 2013
19.092
9.605
113
Si falil vloge? Edini tu jokate vi, ICE loverji. Mal poste preber pa bos vidu kdo pametuje. Ti, Mosero, Steve, Kalbo, Sad in podobni. Onanirajte v svojih ICE temah, tu pa ne pametujte. Vse kar pisete je kako je EV brez veze, se obesate na Darjana etc... A vedno bol jokate v smeri "sej vem da ga bom mel ampak ga ne bi...". Vsaj mal samo cenzure ne bi skodlo, ce ze samorazumevanja NI. Mene ne moti ICE, sem zakljucu s tem. Zelo malo se oglasam v tistih temah, ker enostavno nisem vec v tem niti me ne zanima. A se tu, kjer naj bi se pogovarjalo o nekih novih stvareh se nonstop oglasate in samo drkate. Sori, tako je.
Evo, zdej pa citat ven kje sem jaz rekel, da je EV brezveze. Lahko to nardiš, a si full of shit?