Ne vsi, tisti orto ki so res v strogih centrih mest...valjda MB nova vas rabiš avto, ampak tam imaš tudi lepo rešeno problemativo parkiranja.pač če si v bloku, ne rabiš avta, v to smer bo moralo it.
Ne vsi, tisti orto ki so res v strogih centrih mest...valjda MB nova vas rabiš avto, ampak tam imaš tudi lepo rešeno problemativo parkiranja.pač če si v bloku, ne rabiš avta, v to smer bo moralo it.
Sicer bi se moralo hujskanje k nasilju sankcionirati, a vseeno...o kaki vojni že ti to? To sem te že vprašal enkrat...Ja po končani vojni, ko bomo zopet red naredili in začeli na novo tanke topit in iz njih pecikle delat.
ne, sem na periferiji naredil grad, dve dizel in petrol kočiji in je to to od lajfa.Si že prodal avto in se preselil v hrčkovo kletko? Od zagovornikov tega idiotizma pričakujem, da bodo prvi to storili.
Vojake bomo pa kje dobili? Instagram, facebook. Uvoz s kitajske je edina opcijaJa po končani vojni, ko bomo zopet red naredili in začeli na novo tanke topit in iz njih pecikle delat.
In kaj se čaka?ne, sem na periferiji naredil grad, dve dizel in petrol kočiji in je to to od lajfa.
Hujskanje k nasilju???? Ti bi na silo pobral lastna vozila vsem ljudem v blokih, nato pa pametoval o nasilju. Daj Darjan zresni se že enkrat!!!!!Sicer bi se moralo hujskanje k nasilju sankcionirati, a vseeno...o kaki vojni že ti to? To sem te že vprašal enkrat...
Bova kar oba v enakem zosu.Vojake bomo pa kje dobili? Instagram, facebook. Uvoz s kitajske je edina opcija
kaj bi čakal..sem spizdo iz bloka, ne grem nazaj.In kaj se čaka?
Kaj misliš kaj se bo zgodilo, ko boste EKO fanatiki uničili celo EU industrijo, koliko je pač še je, in kmetijstvo in še in še....?? Od prelaganja papirjev ne bomo preživeli. Kaj misliš da bo sledilo? Saj vem, prvi se boš ti skril v mišjo luknjo. Marsikdo bo pa na ulicah. To je eden izmed možnih scenarijev. Lahko bo pa kdo drug vstopil v obubožano EU, ker kot ksi pravi od današnjih pussijev ni za pričakovat, da se bodo postavili za sebe.o kaki vojni že ti to? To sem te že vprašal enkrat...
Nič od tega si ne želim, zato pa se bunim. Posredno si želite vi EKO fanatiki.Vojna ni to, kar ti opisuješ, to je neke vrste puč. Vojna načeloma pomeni spopad med državami.
Edina vojska ki lahko EU kaj naredi je angleška in ameriška...kitajec nima kaj mrdat tu, pa tega si niti ne želiš, ker boš živel veliko slabše, kot pod to strašno "eko" tiranijo.
Ja pa soDinozavrov zdavnaj ni več na svetu.
"Mi" si želimo svež luft, brez smrada dinozavrov in pa svež luft zvečer, brez vohanja dima trdih goriv v pečeh.
EU išče dinarčke, za svoje neumne zablode. Nič druga!!!! Eni so to delali in so se opekli. Ne upajo več.Zakaj pa se potem hoče uvest euro 7 in skenslat 6, če pa je tako čist?
Pa nekaj je standard v teoriji, drugo pa kaj vse delajo proizvajalci, saj veš zakaj...
EU bi imela nadzor v novih avtomobilih. Kaj to pomeni?
Evropska unija se odloča, ali naj prihajajoči emisijski standard Euro 7 začne nadzorovati realne izpuste emisij kar neposredno iz avtomobila skozi njegovo celotno obdobje uporabe. Nova pravila bi lahko imela učinek tudi na hibridna vozila, saj bi morala na nekaterih območjih voziti izključno v...siol.net