Torej se bo pol Maribora odselilo. Kam točno?Ce ne bo opcije polnilnice se bo pac folk odselil, kateri bo imel avto. Tam bodo ziveli taki brez avta pac. Ce se zoki ne bo prilagodil bo pac zgubil stanovalce, so what
Torej se bo pol Maribora odselilo. Kam točno?Ce ne bo opcije polnilnice se bo pac folk odselil, kateri bo imel avto. Tam bodo ziveli taki brez avta pac. Ce se zoki ne bo prilagodil bo pac zgubil stanovalce, so what
WTF je narobe s tabo? Globoko zadihaj in še enkrat preberi, kaj sem napisal. Članek kaže eno plat resnice. Nisem napisal, da se lažejo. Če potrebuješ avto za potovanja po vzhodni evropi, ali pa na jug balkana, potem EV pač ni najboljša izbira. In s tem ni nič narobe.Ja, ce imas ev lahko gres samo v nemcijo ali skandinavijo na dopust, pa obvezno more biti tesla. Kje se vi verniki skrivate, da vas ne ukradejo, ko taksne gluposti pisete.
Sam imam 120k km narejenih s teslo in 30% polnjenja na njihovih suc. Niti enkrat nisem nikjer ostal ker kaj ne bi delalo, enkrat pa zaradi lastne neumnosti.Saj je lepo napisal, da ga je enkrat usral, ker je šel polnit z 10%, in je kasneje iz previdnosti polnil prej. Seveda EV preslepljenci ta članek smatrate kot anti EV. Ostali sklepamo da je napisan čisto realno in fer.
WTF je narobe s tabo? Globoko zadihaj in še enkrat preberi, kaj sem napisal. Članek kaže eno plat resnice. Nisem napisal, da se lažejo. Če potrebuješ avto za potovanja po vzhodni evropi, ali pa na jug balkana, potem EV pač ni najboljša izbira. In s tem ni nič narobe.
Že danes pa ni problemov, če se voziš na sever ali zahod (s primernim EV-jem seveda). Za loklne vožnje po Sloveniji pa sploh ni problemov. To je pa druga plat resnice (pa če ti je všeč ali ne).
Ja ti si cudezen decek, na slotechu pa realni uporabnik prizna, da je ze veckrat imel tezave na tesla SC, da ni bilo niti wcjev v okolici, ni strehe, itd itd.... Ti pa trobi svoje dalje, ker vse kar je vazno je tvoja rit.Sam imam 120k km narejenih s teslo in 30% polnjenja na njihovih suc. Niti enkrat nisem nikjer ostal ker kaj ne bi delalo, enkrat pa zaradi lastne neumnosti.
Vedno ciljam da pridem na suc z 5% ali manj, ponavadi 0-2%
Ampak dajmo verjetn novinarju ne
Polovico mb zivi na koroski da nima parkinga? Ja kje pa zdaj parkirajo?Torej se bo pol Maribora odselilo. Kam točno?
Poleg frizbija, bi moral dodati k obvezni opremi še kakšen helex ali pa jointTest družinskih živcev: z električnim avtom iz Slovenije na Poljsko in nazaj
Želel sem podreti tabu: ali je mogoče z električnim družinskim avtom v petih dneh odpotovati 2.000 kilometrov tja in nazaj in pri tem ne doživeti živčnega zloma? Kaj sem ugotovil na poti z evropskim avtom leta poleg tega, da sem doma pozabil ključno stvar - frizbi?www.zurnal24.si
Zaj pa še reči, da na Taboru imajo vsi svoj parking, pa oni bloki okoli UKC-ja, pa oni bloki med policijo in avtobusno, ITak. Vsakega čaka pred blokom rezerviran ne samo en, celo dva imajo ne.Polovico mb zivi na koroski da nima parkinga? Ja kje pa zdaj parkirajo?
Pojdi v Grčijo z EV. Pa v Albanijo.Niti ga nisem bral.... ampak glede na to, da je šel z Megan e-Tech (ki ni nek pressežek glede dosega in hitrosti polnjenja) na pot na Poljsko (kar je skoraj da worst case za potovanja po Evropi z EV-jem), to pač odraža eno plat resnice trenutnega stanja. Druga plat bi pa bila, če bi šel s kakšno Teslo Y LR, VW ID.7, Mercedes EQS, ipd v Nemčijo in nazaj. Stanje v Sloveniji je pa dejansko nekje vmes.
Frizbi prevec pristora zasede, pa DC polnjenje je predrago.Poleg frizbija, bi moral dodati k obvezni opremi še kakšen helex ali pa joint
Saj Poljska je nekaj podobnega.Pojdi v Grčijo z EV. Pa v Albanijo.
Bos videl worst case