samo spomni se, koliko škart robe prodajajo na raznih njihovih trgovinah (temu ipd)Tole ne more biti res, verjetno fejk video.
Ker to je pa enostavno preveč noro, da bi bilo res.
Poleti ufasnes soncne, pozimi pa tc in vsa grelna telesa. Problem rešen
Sem te že nekajkrat vprašal, kako boš to pri nas spravil skupaj. V Kaliforniji ni težave. No prosim, doktor ekologije, pojasni nam, kako boš to uredil pri nas, ko ti poleti sončna kuri preveč, pozimi pa skoraj nič.
Hvala.
Videti je da so simulirali (al orava nesreca?) nalet od zadaj.Tole ne more biti res, verjetno fejk video.
Ker to je pa enostavno preveč noro, da bi bilo res.
Aha, to pa je drugo ja. Sem mislil, da bi tako prišel direkt iz tovarne. Pač v smislu, quick bang feature, ko nimaš niti časa, da bi sedež dol dal.Videti je da so simulirali (al orava nesreca?) nalet od zadaj.
Lutka v sedežu je z zgornjim delom telesa "zlomila" sedež.
Se pravi precej presvoh sedez ob naletu od zadaj
In to bo kaj? Spomni se samo, kako so že zahodni proizvajalci nategovali.Dobro tega proizvajalca ni zaenkrat še v EU.
Kitajc se bo že prilagodil trgu in regulaciji.
Mora pa EU obvezemo test naredit na avtu preden pride na trg.
Uau, kakšn ekolog. Ta mesec je tvoja sončna ful nardila, glih da ti ledice po bajt svetjo, za to da te pa v rit ne zebe, se pa dobr star kolm kuri. Fulekošpicadbest. Vse ok, sam ne baš ekološko.Prav. Mene na netmeteringu se nekaj casa ne bojo vidl hranilnik kupovat. Mi zaenkrat popolnoma pase kot je. Kot zdaj vidim sploh ne produciramo neke hude porabe, da bi me ta nov sistem kaj hudo ganil. Pa mamo vse na elektriko. Drgac pa, tehnologija je ze tu, folk pa zal se ne. Pametnejsi, vec ve, ah... Pocas pa zihr in bo vse polahko na krozniku.
Dobra.Škart robo je treba popravljati tudi v garanciji. Najdražji možen špas.
Kar stane v fabriki dobro narest 10 EUR, na servisu popravit slabo narejeno zadevo stane 50 EUR, v ZDA pa vsaj duplo, ker ga ni več servisa pod 200 dolarjev na uro.
Za par manjših napakic na avto gre. Za proizvajat krš, pa ne gre.
Pa slab glas seže v 17. vas, dober pa samo v 9.
Hvala, sem se dobro nasmejal.sad poleti je dovolj soncne energije da se pregura tudi zimo.
V kaksne hranilnike za ta namen se bo slo, pa bomo videli, seveda centralne.
Poleg tega pa je v evropi tudi pozimi dovolj sonca
Meni sedaj petine ne dela kolikor čez poletje. Poraba je sedaj cca. 4x višja.Pozimi je dovolj sonca glih za mobitel nafilat da pisemo take bedarije.
Pozimi je sonca 1/5 vvprimerjavi s poletjem. Tisti s TC pa ga porabijo 2x vec. Se pravi je razkorak med poletjem in zimo 10x.
Ko bo prvi s poletno soncno energijo prezivel zimo dam za malico.
Tud kutajc zna , če hoče.Dobra.
Samo ti si evropski butelj, navajen na evropske standarde. Kitajcu dol visi. Pocuza, zapre (in nategne dealerje) in čez 2 meseca bo nova fuLL pucen znamka na našem trgu. Z novim modelom.
Vprašaj se, kako dobiš rezervni del za nek kitajski brivnik čez 1 leto. Ali pa druga rezila. Jih ne dobiš, brivnik gre pa v smeti.
Najbolji Dej povej no, kako naj se človek odzove na take umotvore?sad poleti je dovolj soncne energije da se pregura tudi zimo.
V kaksne hranilnike za ta namen se bo slo, pa bomo videli, seveda centralne.
Poleg tega pa je v evropi tudi pozimi dovolj sonca