Blokar pač ne bo imel EV, dokler si ne uredi polnilnega mesta. Tako kot nima jahte, pa se zaradi tega tebi nič ne smili ne?Bo tudi vedno poln za blokarje? Aja točno, to se mirno ignorira, ker religija pravi, da se ev fila doma in pika
Blokar pač ne bo imel EV, dokler si ne uredi polnilnega mesta. Tako kot nima jahte, pa se zaradi tega tebi nič ne smili ne?Bo tudi vedno poln za blokarje? Aja točno, to se mirno ignorira, ker religija pravi, da se ev fila doma in pika
na drugi strani pa nič ne omeniš koliko streh imajo električne polnilnice na terenu, kako je poleti v dalmaciji iskati senco.... pa ni samo par min...
drugega od tebe ni za pričakovati..... vidiš samo sebe... tako kot da lahko vsi filajo ponoči....Zakaj bi iskal senco v dalmaciji? a ne greš tja ravno zaradi sonca?

upam da jih boste drugače preživeli, kot zabili tukaj s popolnima nesmiselnim in neuporabnim natolcevanjem in prepričevanjem kdo ima prav. Če vam do sedaj ni jasno, kak bo rezultat, potem je to precej velika težava. 
ali so ali ne, bomo še videli... sedaj so, kaj bo s temi baterijami in ekonomskimi totalkami, bomo pa videli v prihodnosti...So pa vsekakor boljša in bolj zelena odrešitev, kot ICE.
A visok navor elektromotorja pri 0 rpm? To je za sneg najslabše kar rabiš. ICE nekako naravno deluje pri nizkih obratih z nizkim navorom in v snegu omogoča manj zdrsavanja koles.Jaz upam na sneg, pa kot kaže ne bo, da bi pokazal še eno prednost EVjev...
Mislil se je pohvalit, ker ima njegova tesla AWD. Pač spet ena idiotska, kot da vsi EV imajo dva ali tri motorje. Darjan style...A visok navor elektromotorja pri 0 rpm? To je za sneg najslabše kar rabiš. ICE nekako naravno deluje pri nizkih obratih z nizkim navorom in v snegu omogoča manj zdrsavanja koles.
sorry ne morem da ne bi:Ne ne…vklopis gretje in ti lepo razstopi sneg, ne rabis nic pucat pa dvigovat brisalcev
Ne vem, jaz v Volvu uporabljam zagon na daljavo in deluje bp. Dizel. Preko appa na telefonu seveda.Kar sem nazadnje preverjal dobiš za 1-1.5k webasto v ICE, ki naredi isto stvar. Če nimaš garaže in rabiš to je kar dobra investicija.
Da še omenimo še nekaj o EU ekoterorizmu ki ne dovoli zagona vozila na daljavo. Tako da isti model vozila v USA to opcijo ima, v EU pa ni na voljo. EVji so tu avtomatično v prednosti zaradi butaste eko-zakonodaje.
Zanimivo. Starost? Hyundai pa VAG recimo imata funkcijo v appu izven EU, znotraj EU pa je blokirana. EU krovna zakonodaja in tudi naša slovenska prepoveduje delovanje ICE motorja na mestu zaradi eko.....Ne vem, jaz v Volvu uporabljam zagon na daljavo in deluje bp. Dizel. Preko appa na telefonu seveda.
Letnik 2016, MY 2017. Avtomatik, delan za domači švedski trg. Tudi webasto ima in deluje odlično. Zagon na daljavo uporabljam poleti, da ga shladim. Za pozimi imam webasto.Zanimivo. Starost? Hyundai pa VAG recimo imata funkcijo v appu izven EU, znotraj EU pa je blokirana. EU krovna zakonodaja in tudi naša slovenska prepoveduje delovanje ICE motorja na mestu zaradi eko.....