Okolju prijazni avtomobili

MrDaco

Guru
11. sep 2007
13.373
7.507
113
Za po mestnih jedrih ne nasprotujem EV-čkom. Saj za to bo trg poskerbel. Nasprotujem pa, kot piše naš foruski kolega, prepovedi vsega razen njegove tesle S....

Janez40

Guru
12. jul 2016
3.761
5.054
113
Meni je najbolj zanimivo, da se kadilec, ki za zabavo rad preživi čim več časa v piksni na cesti (najbolj onesnažen zrak kljub filtru v avtu) jamra nad mikrodelci.
Če bi te kaj res skrbelo, bi nehal v gofljo tlačit smrdeče palčke in se slinit po cestah "za hec" pa šel v naravo. Ampak ne, cel svet naj se prilagodi čikarju v elektro piksni za njegovo pravico do zraka brez mikrodelcev. Dim v glavi.

• Všeč mi je
Reactions: MrDaco

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
55.271
7.401
113
Kot ponavadi, anti EV tabor nič pametnega ne sproducira in se poslužuje metod preusmerjanja pozornosti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
20.291
10.489
113
Mislim da noben od nas, ki smo ti v zadnjih dveh straneh odgovarjali ni anti EV. Nam greste pa kvazi ekologi blazno na jetra.

piagolo

Guru
22. nov 2009
8.072
4.440
113
Meni je najbolj zanimivo, da se kadilec, ki za zabavo rad preživi čim več časa v piksni na cesti (najbolj onesnažen zrak kljub filtru v avtu) jamra nad mikrodelci.
Če bi te kaj res skrbelo, bi nehal v gofljo tlačit smrdeče palčke in se slinit po cestah "za hec" pa šel v naravo. Ampak ne, cel svet naj se prilagodi čikarju v elektro piksni za njegovo pravico do zraka brez mikrodelcev. Dim v glavi.
Sam prestreza delce, da jih drugim ni treba.

22. jul 2007
14.494
2.267
113
125
Zato so se pa spet opogumili in ponovno omogočili.
Zato so se pa spet opogumili in ponovno omogočili.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.446
894
113
EU
Sploh je ta EV fama čist iz trte zvita, pa te butaste primerjave, pa trditve ala zakaj sploh rabiš takšen doseg? Takrat ko rabiš boš pač najel drug avto ipd.

To je kot bi rekel, zakaj v WC-je ne montiramo samo pisoarje konec koncev statistično uporabljamo to več ko pa skret školjke; a boš šel pol k sosedu na večjo potrebo tistih parkrat ko res rabiš?

Če dosega res ne bi rabil (četudi le 1x na teden ali mesec), potem bi uporabljal javni prevoz, no :bonk: Ko rabiš, pač rabiš.:cowboy:

Drugo je EV kot drugi avto, to pa ima smisel da.