koliko si jih prodal, da to tako vehamentno trdiš?
9
koliko si jih prodal, da to tako vehamentno trdiš?
Ko tako vehementno računaš kot darjan, so stroški financiranja praktično zanemarljivi.Vedno znova me zabava, ko finančno nepismen folk pozabi na stroške financiranja.![]()
![]()
![]()
Drži, ampak jaz bi rekel, da je bila to posledica covid napihnjenih cen. Po mojem mnenju se bo ta izguba zmanjšala. Je pa seveda vprašanje, katero vozilo gledaš.Ista zgodba je izguba vrednosti evja....pri vseh teh silnih excel izračunih se nikoli ne upošteva realna (katastrofalna) izguba vrednosti.
Jaz bi rekel, da je takim “darjan” prodal TČ.Po drugi strani sem pa jaz slišal za horor zgodbe s TČ pri tistih, ki imajo hišo z zelo slabo oziroma praktično brez izolacije. So prej kurili na drva, pol pa vgradili TČ in začeli jokati nad računi za elektriko.
Ampak ja, najbrž če imaš že tako pošlihtano izolacijo, potem se TČ bolj splača.
Kako si sploh lahko opravil registracijo na alterju?Se zavedam, da sem ob vedno večjih podražitvah in davkih vedno večji revež. In da ja, morda bom res moral vse prodati in iti živeti kam na obrobje države. Takle pač mamo. Ker roko na srce, 20k za izolacijo, pa še 10k za nova okna, pa še 15k na SE (plus 10k za baterije), in pol še vsaj 10k za TČ pač nimam. Da niti ne izgubljam besed, da pol rabim še ene 30k za zanič in predrag EV, da bo vsaj na pol lahko nadomestil klasiko. In dvomim, da bom imel v bližji prihodnosti.
Tako da kje imate tuki že temo za nas novodobne reveže v Sloveniji?![]()
Ce bo slo takole naprej, jo bodo menjali pred potekom garancije.
Naj bi se degeadacija zacela umirjati
3/23, rwd lfp 41kkm