Tudi ti si omenil blok, ki smo že ugotovili, da je useless za namene polnjenja avta, ker itak imajo stanovanja povečini samo 1F in se potrebuje namenske polnilnice.Ti si konkretno zabluzil.
Tudi ti si omenil blok, ki smo že ugotovili, da je useless za namene polnjenja avta, ker itak imajo stanovanja povečini samo 1F in se potrebuje namenske polnilnice.Ti si konkretno zabluzil.
Rekel si, da bojler ni eko. Kaj zdej polnjenje avtov omenjaš?Tudi ti si omenil blok, ki smo že ugotovili, da je useless za namene polnjenja avta, ker itak imajo stanovanja povečini samo 1F in se potrebuje namenske polnilnice.
Jabe takšno vlečenje na samo svojo stran bi pričakoval od drugih akterjev oz ignorantov.
Torej...na 16A se lahko polni z 3.7 kW, seveda ob primerni inštalaciji in pa ne-originalni polnilnici, ker originalne, zaradi "varnosti" omogočajo le 10A oz dobre 2 kW. Za volta sem takoj nabavil metronovo, ki ima vse skrito v ročki.
Če koga zanima sem z voltom samo na elektriko prevozil celotno dalmacijo od kemp seline pa do "punta Oštro". Vsakokrat polnil v kempih na 16A.
TČ vleče 2 kW... to samo če je zelo nizka temperatura, ali pa je TČ predimenzionirana ali hiša premalo izolirana, ali pa se gre za ogromno hišo, ki je v bistvu za dve gospodinjstvi...neka normalna TČ ob takih temperaturat zdaj za ogrevanje NEH 150 kvadratov potrebuje dober kW električne moči. Ali pa je govora o on-off toplotni?
Eni se preveč okvarjajo s stanjem kot je in brez da bi kaj spremenili, in pričakujejo da se jim bo vse plasiralo na pladnju. V resnici pa bi lahko ogromno spremenili že sami.
On fila gratis na Tesla polnilnicah, šuko ma sam na jeziku.S tem, da se pregovarjam z nekom, ki dela 70kkm na leto in da je šuko OK. Dan ni zadosti dolg, da jih odvozis in nafilaš, razen ce si tega tudi nekoliko raztegnil, pa ima tvoj vec kot 24h.
Roke maš v kropu, noge pa v ledu, v povprečju si glih OK......Spet smo na povpečjih... ah.. again and again and again....
In koliko ti ta svoj sistem koristiš?Replika je bila na sjtv ki napisal da gre na suko samo 2 kW.
In ja, suko je dovolj za povprecnega voznika. Med 22 in 06 potegnes dobre 25 kWh kar je za 100 do 200km. Vsak dan.
Stari moj kak ti sanjašTČ vleče 2 kW... to samo če je zelo nizka temperatura, ali pa je TČ predimenzionirana ali hiša premalo izolirana, ali pa se gre za ogromno hišo, ki je v bistvu za dve gospodinjstvi...neka normalna TČ ob takih temperaturat zdaj za ogrevanje NEH 150 kvadratov potrebuje dober kW električne moči. Ali pa je govora o on-off toplotni?
Pomeni slaba TČ ali napacno nastaljena ali premali zalogovnik ali potrata SV v hisi? Med 22 in 06 ne spite?Moja je, pa v minusu vlece 2kW, pa se to samo, ker je samo tok micena. Velika vecina jih nuca kar vec, ne glede na izoliranost hise, ker ogrevanje hise ni edina stvar, ki jo ima za porihtat. Ogrevanje SV bo marsikdaj na skoraj max odjemu, ki ga TČ zmore, brez moznosti prenastavljat, ker je imajo algoritem tak, da opravi z ogrevanjem SV čimprej. Take seveda veliko casa ne bodo odzrle, ampak tisto 1 uro od ze tako premalo pa...
Koliko zadnjih let ne mores imeti manj kot 5 ob novogradnji? 15, 20? Pa kolko vidim rastejo nove hise kot gobe…Stari moj kak ti sanjaš
Kolk NH hiš je v slo? Kolko je takih, ki imajo do 5cm izolacije?
Kaj bluziš. Redko kdo s TČ za gretje lahko normalno fila avto.Koliko zadnjih let ne mores imeti manj kot 5 ob novogradnji? 15, 20? Pa kolko vidim rastejo nove hise kot gobe…
Pomeni slaba TČ ali napacno nastaljena ali premali zalogovnik ali potrata SV v hisi? Med 22 in 06 ne spite?