Ko bo Trump rekel, da bo cela administracija vozila Tesle..Teslina delnica sunkovito zacela teden, +25% takoj.
Kdaj bo presegla svojo max vrednost 407 iz leta 2021? Ker je cas da se jo postavi na svoje mesto…
Ko bo Trump rekel, da bo cela administracija vozila Tesle..Teslina delnica sunkovito zacela teden, +25% takoj.
Kdaj bo presegla svojo max vrednost 407 iz leta 2021? Ker je cas da se jo postavi na svoje mesto…
In to CyberGnus.Ko bo Trump rekel, da bo cela administracija vozila Tesle..
Kakih-50% pa bo na svojem mestu ja.Teslina delnica sunkovito zacela teden, +25% takoj.
Sem sprejel subvencije in danes ugotavljam da je bil nateg. Tako, da lahko zaključma.kaj jamraš, izkoristi jih.. ali pa samo plačuj. po želji... Ko si pa dajal SE na streho pa TČ v kurilnico, so bile pa OK, ali kaj?
drugače pa, tisti, ki bo izkoristil subvencijo, ima tale avto cenejš v EV varianti kot ICE.
Sem sprejel subvencije in danes ugotavljam da je bil nateg. Tako, da lahko zaključma.
Kaj ti to pomaga če pa je servisna podpora zaniž oz. nastavljena da za crknie o žarnico treba menjati baterijoSame pohvale Citrouenu (no skoraj):
Umiri histerijo, pa še enkrat breberi kar sem napisal.ko boš vrnil, kar mirno lahko, boš lahko takole zaključil. do takrat pa... kaj si? hinavec ali samo egoist, ki se ravna po vodilu vsi zame, jaz zase? Je še tretja opcija sicer, najverjetnejša, ampak tak boš izbral četrto.
Mislim, kdo za boga ti je kriv, da ne izkoristiš vsega, kar si pridobil z montažo SE. Na štrom bi se mogu bozit že vsaj nekaj let.Umiri histerijo, pa še enkrat breberi kar sem napisal.
Najprej počakajmo na cene tukaj.kaj jamraš, izkoristi jih.. ali pa samo plačuj. po želji... Ko si pa dajal SE na streho pa TČ v kurilnico, so bile pa OK, ali kaj?
drugače pa, tisti, ki bo izkoristil subvencijo, ima tale avto cenejš v EV varianti kot ICE.
Jebatga...Če ga pa deca in žena ubijejo, ker bi se morali ustavit za polnit do Paga. Za Teslo Long Range je pa prekratek.
Seveda... opcija je tudi rabljena premija... ali še bolj rabljen helikopter, ali novo električno kolo... kaj pa zračni balon?? veš koliko je opcij....Vedno je opcija rabljen avto…