Prvi ne, ampak tam okoli leta 2000 pa si že dobil tiskalnik med salto v Šparu.
No, no.Če smo že pri takih blesavih primerjavah, dajmo samo za 5 sekund še zraven možgane vklopit...pcji so bili 100x boljši in cenovno dostopni širši raji. Evji niso nič od tega.
Glede novice...to ni novica, ampak šloganje.
A res? prvi PC je bil cenejši od "tipkalnika"?
Je morala bit tvoja Diana zelo razlupana. V tistem času sem tudi jaz svojega prvega dobil pri Mlakarju v Borovljah in švercal čez mejo. Cena okrog 2500 DEM. Daleč od stroška resnega avta. Pa je bil za tiste čase hud, je imel VGA kartico, ne samo CGA.No, no.
Za moj prvi PC (tam enkrat 1992/93), kupljen pri Majdiču in prešvercan iz Avstrije s strani pripadnika SV (so mu rekli, da bo sedaj vse na računalnikih in naj si nabavi - on pa vzdrževalec - malar po domače) sem prodal registriran, vozen Citroen DAK - tovorna Diana (primerjaj z Berlingom) in dodal še nekaj "drobiža" + potem mi je kolega, asistent na FERI v MB naložil gor DOS + nekaj za tekste pisat.
Ali pa leta 2001 koliko foto filmov se bo še prodalo leta 2008. Samo ena tini mini razlika je. Teh tehnologij ni noben forsiral s subvencijami in glupimi prepovedmi, so bile enostavno uporabnejše, naprednejše. Tega pa za EV ne moreš trdit. Je še zelo daleč od tega, da bi bil udobnejši in uporabnejši od ICE, pa če se na glavo mečeš.To je enaka diskusija, kot leta 1985, koliko tipkalnih strojev se bo prodalo. Vsak dan manj. Že leta 1995 skoraj nič.
In če nisi reagiral že leta 1985, te leta 1995 ni bilo več.
Nove novice iz Volkswagna, EV že za 20 jurjev € za leto 2027.
V glavnem Volkswagen prodaja spet Golf a 50 let in posebej ugodna je cena za TDI ja
Malo te spomin zapušča - nova najcenejša KIA je bila takrat enkrat 8.999 DEM.Je morala bit tvoja Diana zelo razlupana. V tistem času sem tudi jaz svojega prvega dobil pri Mlakarju v Borovljah in švercal čez mejo. Cena okrog 2500 DEM. Daleč od stroška resnega avta. Pa je bil za tiste čase hud, je imel VGA kartico, ne samo CGA.
Ja? In?kalbo na kak način pa se sedaj puvajo bajte in kaj vse mora biti v GD, da se ga sploh dobi...(ogrevanje kakšno, ne bilokako ampak točno kakšno, fasada točno kakšna, ipd)