gume sem menjal hkrati z diski, imam na felntah, 15 minut dela in avtodvigalo imam...Gum pa nisi menjal? celoletne imaš?
Večkrat sem pisal, da ne ciazim po AC, nena pa norim kot budalo. Potovalka ponavadi med 140 in 150. Veliko tudi poti čez Velebit, Žuta Lokva, Senj, magistralka Pag... 4 članskanfamilija, polhn karavabski kuferam. Gume prvogradnja Bridgestone, menda je bila Turanca.Voznja po AC na radar za kamioni?
Katera guma?
Michelinka?
Jaz sem imel pri 13kkm opozorilo da moram menjat naprej nazaj gume. Hankook
Je pa res da sem malo na AC in da ima precej (polovico recimo) voženj čez hrib kjer ima guma vecje obremenitve kot za kamionom?
Ne kupiš vsako sezono novih gum? kaka premija je pol to? kilometri letno?gume sem menjal hkrati z diski, imam na felntah, 15 minut dela in avtodvigalo imam...
so še kakšne težave?
res pa je, da ne kadim.
Meni je jajc od kumho gume v 1 mesecu skinlo 3mm profila.Ce se vozis po dvorišču ob nedeljah. Ostalo je pa v garazi.
Na RWD sem po enem letu na 3mm
Šparanje na napačni strani.Meni je jajc od kumho gume v 1 mesecu skinlo 3mm profila.
No, no.... a bi rad da se kdo ubije.Šparanje na napačni strani.
Imaš nove teste gum kjer je ocenjena življenjska doba, pa si poglej kaj je primerno zate.
Potrdim da imajo moje na dizlu že 60000 km za sabo pa so na cca 3 mm profila.Zanimivo, da imajo najmanj obrabe celoletne mišelinke crossclimate 2. Ampak jih ni za dobit v moji dimenziji :/
z letnimi naredim cca 15 na leto (in z zimskimi cca 10), torej na 3 do 4 leta kupim conti, pa rešeno. Ne živim v avtu, niti pod razno se ne grem tega.Ne kupiš vsako sezono novih gum? kaka premija je pol to? kilometri letno?
Za Model S je znano, da rad zajtrkuje gume, še posebej, ko ima zjahano podvozje in optiko slednjega.