OI v RIu brez Rusov

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.060
4.260
113
Citat:
Goljufala je država in kaznuje naj se država. Če dokažejo komu drugemu naj bo enako.

Nehaj z nebulozami, vsi zamenjani urini so dokazljivi, preprečevali so tudi testiranje športnikov ki, se kljub pozivom niso testirali...

Če smo pošteni, so Armstrnongu vzeli 7 medalj, samo na podlagi pričevanj. Na vseh testih je bil negativen!

Ali imaš ti zopet dvojna merila. Da bo pa Rusija koga kaznovala, no tem pravljicam pa lahko le otrok verjame. Športniki pa so prekleto dobro vedeli za manipulacije.

Nekako podobno se obnašajo kot Šarapova. In še jo ščitijo. Kar je perverzno. Lej zero tolerance do dopinga je nauk, ki bi ga moral deliti vsi in zagovarjati...

Očitno vam do tega ni. Povej mi pa enega ZDA športnika, ki mu je dokazan doping in ni sankcioniran! enga prosim.
Goldbergerja so zvijal zaradi snifanja kokaina, Phelpsa zaradi travce.....

Tukaj pa.... Lej četudi si politično enosmern bi bil lahko vsaj realn. Kar v ZDA špila pa je sigurno njihovo sodstvo in toleranca do dopinga. Tam gre lahko tud Trump sedet zaradi neplačanega davka ali pa Phelps ob Olimpiske če kadi travco, čeprav to sploh ni doping.

Za Rusijo to lih ne mormo reč. Sori... Vsaj malo objektivnosti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimivo da se ni nihce odprl teme o suspenzu ruskih sportnikov zaradi ponarejenja doping testov v preteklosti in vmesavanja v to vse do FSB in lristojnegat ministrstva.

Mnenje na alterju?

Jaz bom tak rekel, boli me džoka.

Ker so namreč prav VSI športniki na drogah.

Tako da so to že dolgo narkomanske olimpijske igre.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Citat:
Uporabnik poldo pravi:
Citat:
Uporabnik pleXwriter pravi:
In ti misliš, da je bilo leta 96 v Atlanti z USA kaj drugače?
hysterical-1.gif

shocked-1.gif
a res ? daj nam linke z dokazi da si popestrim dan z zanimivim branjem .

Seveda, vsi mednarodni škandali in vse, je wikipedii
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

jekleni

Guru
1. avg 2007
2.516
843
113
ksz
To o sistematičnem goljufanju je verjetno vse res.

Ampak dogajalo se je v akreditiranih WADA laboratorijih. In dobili so jih, ko je enemu prekipelo in je vse obelodanil.
Kar pomeni, da ni razloga, da bi verjeli, da je v drugih WADA laboratorijih kaj bolje. Samo žvižgačev ni. Procesi pa so očitno daleč od bullet-proof.
Samo o WADA pa niti besede, nikjer.

brunobruno

Fizikalc
3. feb 2012
2.146
50
48
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Zanimivo da se ni nihce odprl teme o suspenzu ruskih sportnikov zaradi ponarejenja doping testov v preteklosti in vmesavanja v to vse do FSB in lristojnegat ministrstva.

Mnenje na alterju?

Jaz bom tak rekel, boli me džoka.

Ker so namreč prav VSI športniki na drogah.

Tako da so to že dolgo narkomanske olimpijske igre.
Ti si en narkoman. Vsaj po postih sodeč.
10.gif

Poleg tega je statistično največ dopinga v rekreacijskih vodah
priden.gif

Ostali pa tudi neumnosti klamfati, no vsaj po večini. Vse velike države delajo isto kot Rusija! Samo javno jih niso razgalili. Da se Američani skrivajo na privat posestih kjer wada nima vstopa pa ne....