Ogrevanje/elektrika

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.339
7.093
113
pri taščici
Glede mojstrov ki bodo hodili na ogled za TC. Po ogledu objekta si bile ponudbe od 9 do 21kw. Na ogledu so bili ene štirje.
Toliko o mojstrih. Zmontirala se je 14kw, zaenkrat kaze da dovolj mocna. Mogoce bi lahko sli tidi na 12, ampak bo moral prej počakati da bi videli kako bi se zafeva obnašala vsaj pri -10 da ne pisem nizje.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.727
412
83
Kras
www.mtl.si
Glede mojstrov ki bodo hodili na ogled za TC. Po ogledu objekta si bile ponudbe od 9 do 21kw. Na ogledu so bili ene štirje.
Toliko o mojstrih. Zmontirala se je 14kw, zaenkrat kaze da dovolj mocna. Mogoce bi lahko sli tidi na 12, ampak bo moral prej počakati da bi videli kako bi se zafeva obnašala vsaj pri -10 da ne pisem nizje.
Pri meni so bile tudi različne ocene od 7kW do 12kW. Večina jih je 12kW priporočala in me strašila z da ne bo premalo. Pa mi zaenkrat 9kW pelje brez najmanjših težav upam, da v prehodnih obdobjih ne bo preveč ciklala. In 12kW mi je priporočal tudi en ponudnik, ki mora doma v prehodnih obdobjih odpirati radiatorje do konca po vseh prostorih, da mu 12kW ne cikla na polno. :obesise: