Ne-pač po tvoji želji
------čeprav hrast ni prav dober za zunanjo ograjo( zvijanje in pokanje) in je veliko boljši macesen. Lahko narediva beksl...
Citat:
Uporabnik Lokos pravi:
Moram priznat da vse kar delam pri hiši delam tako da 3× premislim kaj bom dal in prioriteta pri izbiri je da je čim manj dela in stroškov v prihodnosti z izbranim.
Citat:
Uporabnik karantanka pravi:
se bom tukej "uštulila", ker me tudi ta tema zanima
Plan imava za letos naredit ograjo okrog parcele in sem se zagledala v tako ograjo. Že vsaj tri leta jo gledam po sejmih ... ampak cena pa ni še nič padla. Cena na m2 je od 90–120 € odvisno kako gosto narediš. Ker imava cca 50 m2 je to celo malo premoženje. Pri tem, da bodo v teh kvadratih ena trimetrska dvoriščna vrata (za enkrat brez motorja za odpiranje) in 2x prehodna osebna vrata, kar zadeveo seveda še dodatno podraži.
Bi kdo vedel še za kakšnega ponudnika, ki bi tako ograjo ponujal, mogoče tudi čez mejo. Naj poudarim, da me zanimajo samo "letve" ki se montirajo horizontalno in take oblike.
hvala
Citat:
Citat:
se bom tukej "uštulila", ker me tudi ta tema zanima
Plan imava za letos naredit ograjo okrog parcele in sem se zagledala v tako ograjo. Že vsaj tri leta jo gledam po sejmih ... ampak cena pa ni še nič padla. Cena na m2 je od 90–120 € odvisno kako gosto narediš. Ker imava cca 50 m2 je to celo malo premoženje. Pri tem, da bodo v teh kvadratih ena trimetrska dvoriščna vrata (za enkrat brez motorja za odpiranje) in 2x prehodna osebna vrata, kar zadeveo seveda še dodatno podraži.
Bi kdo vedel še za kakšnega ponudnika, ki bi tako ograjo ponujal, mogoče tudi čez mejo. Naj poudarim, da me zanimajo samo "letve" ki se montirajo horizontalno in take oblike.
hvala
En "droben" popravek cena na tekoč meter ni od 90 do 120 € ampak od 190 do 220 €... zdaj razmišlajm da bi šla v čist leseno varianto ...
Citat:
Ravno o taki varianti sedaj razmišljam in mislim, da bo lesena izvedba na koncu izbrana. Z barvanjem pa tud nima težav saj to rada počnem.