Ogabna reklama za Fruc

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
ksz

ne smemo še pozabit butaste reklame za mortadelo. Me kr nekam prtisne, že samo če jo slišim
ne-ne-1.gif

bmwm3csl

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
21. jul 2007
1.430
0
36
33
Domžale
Citat:
Uporabnik Goran_82 pravi:
Meni gre pa una reklama na bruhanje, za zobno pasto Parodontax. Krvavi pljunki in zob v umivalniku
stupid-1.gif

Ojoj, bolj ogabne reklame od te pa še nism vidu.
crazy1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik GFors pravi:
ksz

ne smemo še pozabit butaste reklame za mortadelo. Me kr nekam prtisne, že samo če jo slišim
ne-ne-1.gif

Daj, ne me spominjat na to polomijo... Že tak ne jem mortadele, pri tej reklami pa mi je kr gor dvignlo. TV tak ne gledam (razen Discovery Channel) ampak gledam prejšnji teden neko tekmo na SLO2, pol pa ob polčasu same dobre reklame - Nike, Adidas, neki avti, še ena kr dobra za Hervis z Zrncem, v glavnem reklame v nulo, potem pa tale mortadela vmes vleti
bonk.gif
Pa kaki [censored] morš bit, da tako reklamo posnameš, kaj šele da si naročnik in jo plačaš. No sej enako je pri vseh ostalih podobnih reklamah - kaj so naročniki reklam totalno glupi al kaj? Pa mene bi blo sram vrtet neko skropucalo.

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Najbolj ogabna reklama je definitivno za Paradontax zobno kremo. /bruh

Nazadnje urejeno:

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ali pa tista rekla za Airwick dišavo, ko mali sere na školjki pa se dere: "niga, niga"...Kakšen črnc neki sem najprej pomislil?

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Kaka bedna reklama za polir pasto, sem avto z Bepantenom namazal pa je sam še večje sranje!!!
jezen.gif

aviator

Fizikalc
20. avg 2007
6.200
0
36
Kransterdam
no da o reklamah LUNA, LUNA ne govorimo majbolj bedna, fruc je drugač kar dobra reklama, kdor je to temo odprl je vrjetno star po duši
smile-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
pediater, ne vem zakaj se pritožuješ? A ni to fajn, ko boš lahko svoje otroke peljal na Krvavec in jim povedal, da so se ravnokar peljali na točno tisti sedežnici, ki jo stric v reklami popravlja!
evil.gif