Softič ne vem v čem je tvoja fora, delam v IT, gre za legalno opravljeno storitev, ki je bila že do zdaj nakazovana na našo firmo z mesečnim pavšalom...
Med vrsticami sem zvedel, da bi lahko dobili enkratno plačilo (torej na letni ravni), zato bi ta denar rad nakazal nekam vn, z manjšo obdavčitvijo in predvsem, da bi denar lahko dvignil.
Pri nas denarja ne morš kar tako dvigat v podjetju, razen tako, da si izplačaš dobiček, to se pravi najprej plačaš 25% potem pa še tebe trofnejo pri dohodnini in socialnih transferjih..(imam tri otroke), (firma pa dobi še obračunano akontacijo za naslednjo leto). Glede nato da imamo večinoma storitve in ne prodajamo strojno opremo imamo posledično malo vhodnih davkov. Edini pravi strošek so str. plač in kilometrine, certifikacije..
Sej če se računica nebo izšla ne bom rinil v to.
Kr se pa tiče tvojih odgovorih pa raj nebi o tem, očitno provuciraš. Imam eno izkušnjo stabo, ko sem gradil bajto si se ponudil za nadzornika, posredoval sem ti kontakne podatke, oglasil si se pa ko je bila bajta pod streho... (tvoj izgovor pa je bil da nisi opazil zasebnega sporočila, čeprou ti ikona neprebrano zasebno sporočilo buta čez ceu ekran)
Če tko delaš, potem ne vem no... Za pir bom pa sigurno dal, če boš enkrat v lajfu povedal kaj uporabnega. Zdej pa nabijej naprej.