Office se ne zapre

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
4
18
Ko odprem bilo kater program od office naprimer Outlok mi odpre...ko pa ga hočem zapreti kliknem na križec in mi ga delno zapre. Vrže mi spodaj desno k uri kot da imam program še odprt. tako da ga moram zaprt v windows task managerju, end procces. pol pa mi šele zapre. to se mi je kr naenkrat zgodlo. kako bi to odpravil da bi ko bi zaprl bi se vse zaprlo? dam križec in se vse zapre, ne da mi v ozadju program teče...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik blazpoglavc pravi:
Ko odprem bilo kater program od office naprimer Outlok mi odpre...ko pa ga hočem zapreti kliknem na križec in mi ga delno zapre. Vrže mi spodaj desno k uri kot da imam program še odprt.
Kaj se zgodi, če klikneš z levim ali desnim gumbom na tisto ikonico pri uri (systray se sicer tistemu območje reče) ?

blazpoglavc

Pripravnik
14. maj 2008
427
4
18
Napiše mi možnosti : Odpri Outlok (čeprav ne deluje), Skrij ko je minimirano, Pokaži namizno sporočilo,...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.134
1.912
113
Emona / Carnium
uporabljaš kakšen dodatek za outlook? obstaja namreč nek dodatek, ki ti spremeni funkcionalnost X gumba tako, da se ob kliku na X outlook minimizira oz. pospravi v tray...

Perica

Pripravnik
13. okt 2007
438
1
18
Predlog sicer ni neka znanost, vendar ti predlagam da ponovno naložiš office. Saj ne vzame toliko časa.