Office 2013 design

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
kaj si pa sitnaril...
par sprememb v registru in rebuild baze pomaga... meni indexira še v wordu (outlook) pdf itd.... dela kot šus. pa je mailbox cca 8 giga velik.

kr se tiče excella je mnogo hitrejši.. Desing me pa ne zaima, to je za ovce. Glede nato da sem bolj linux user je objektivnost na mestu.

Govorimo o office 2013 ne win 8. Teh še nism probal.
So bistveno hitrejši to je fact. Imajo še par cloud bombončkov. Tko da vidim, da je v izgledu pr vas problem. Tukaj je stvar okusa.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.669
341
83
www.kacnje.eu
Nič sitnaril. Rebuild baze sem naredil že pred časom, pa tudi danes, ko si me ravno spomnil. Pa nič ne pomaga. Sistem je sicer zelo čist.
Prav tako jim na supportu ni uspelo najti nekih feedback gumbov. Moja verzija jih enostavno nima
ne-ne-1.gif

Design je meni zelo pomemben, če gre za uporabniški vmesnik, ki se je tukaj poslabšal. Da moram več klikati za isti učinek se meni zdi zgrešeno in slabo. Pa četudi se program naloži hitreje. Vse to potrjujejo tudi prodajne številke.

Sicer pa na design tudi sam ne dam preveč, če je zadeva funkcionalna. Ob tem je podatek, da je del kode v Wordu iz našega podjetja povsem obrobnega pomena
10.gif

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
No, meni je office 2013 čisto OK, edino kar sem opazil, da outlook 2013 rabi več časa, da se naložil.

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Vprašanje - a Slo Office 2013 je že?
Imam angleškega, pa da informatiku zatežim za Slo verzijo!

I

Izbrisan uporabnik #488

Počasi bom moral menjati, še vedno uporabljam word95
smile-1.gif

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.518
7.034
113
Meni je pa novi office všeč... Windows 8 po drugi strani - je zelo hiter, imam tudi laptopa s touchscreenom, ampak praktično nič ne uporabljam, se še nisem navadila. Za miško in za rabo PCja kot smo bili do sedaj navajeni, je pa to novo namizje kar nekaj. Samo živcira.

knike

Pripravnik
1. mar 2013
99
0
6
Novi office je tudi meni všeč. Sem se že navadil na nov izgled. WIN8 pa mi nikakor ne sede, in sem dal nazaj WIN7.

damo

Majstr
4. sep 2007
1.024
153
63
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ahhh kaki luxuz je ko pridem iz službe, kjer imamo 2007/2010 in vklopim 2003... Home sweet home
grin1.gif
Premišljujem da bi na enega službenega vrgel gor LibreOffice, ki je precej blizu po designu.

Obstaja makro za word in excel 2010, ki ti naredi take menuje kot v dobrem starem 2003.