Odvoz in razrez avtomobila

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.092
2.879
113
Pa magar naj ga prodajo mladi mamici z dojenčkom a ne, pa nej se ona pol jebe...
bonk.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Za zgodbo o afriki sem tudi jaz slisal. Baje sploh kaksni kombiji, buletproof suv in dzipi. Baje tako mocno racionalizirajo prevoz, da pri nas odstranijo streho in stekla, zapakirajo v kontejner in gremo. 13" colske gume tudi basejo v 15 in 16" colske gume. V afriki itak crnci svasajo za dzabe streho nazaj.

20+ let stari mercedesi in ostala nemška vprega. Pri pošilki pa se odstrani vse iz avta in zaklene v sam avto, ker drugače vse pokradejo, kar se da.Mam info izpred 5 let. Da pa bi streho dol vrezali pa ne vem.

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.056
204
63
V Ribčah (nekdanja diskoteka) imaš ta odpad. Z njim skleneš običajno kupoprodajno pogodbo, vozilo lahko že prej odjaviš in vrneš tablice, saj ti ga pridejo iskat tudi na dom (če nisi predaleč). Plačajo pa ti 10 evrov. Potem ga pač razrežejo, ali prodajo po delih, kar je uporabnega.
No jaz sem svojega peljal sam tja, da sem pobral dol še gume s feltnami vred. Lastnik ni nič kompliciral.

Podjetje je Get inženiring, tukaj imaš link. Pokliči in se zmeni.

Aja, ker nimajo koncesije pravega avtoodpada, ne moreš dobiti potrdila o razgradnji, s tem pa tudi ne nadomestne vinjete. Vse ostale papirje pa ti zrihtajo po pravilih.

http://www.get-inzeniring.si/odkup_vozil.php

Tudi jaz bi za svojega iztržil kakšnih 300 evrov, ampak kdo se bo pa pregovarjal z dvakrat žganimi kupci in potem imel še kakšne morebitne probleme.
grims-1.gif