Baje se take gare prodajajo v Afriki za zlato, vsak tako mi je en lastnik odpada razlagal, ki je strogo ločeval tiste, s katerih bojo dol šraufal dele in tiste vozne, ki grejo na ladjo za Afriko.
Jaz ga ne bi šenkal oz. dal v razgradjno, tut 100€ je boljš kot kamen v glavo. Ko sem jaz prodajal 20 let starega japonca, je jasno tut prišel tip, ki bo avto vzel, samo je hotel naj ga odjavim, "da še mal rjo porihta, pol sledi pa prepis in registracija". Sem si mislil "Ja, sigurno" ampak sem se delal, da sem mu nasedel ko tanker. Ko je prinesel aro, sem mu dal za podpisat en doma sprintan list kot potrdilo, ga je mal čudno pogledal ampak je podpisal. Drug dan je avto odpeljal brez tablic in prometne, jaz sem šel avto odjavit, overil tist pildek in pod lokacijo vozila navedel njegov naslov - pa sem bil rešen vseh posledic. Tipu sem nedolžno vrnil poštempljano prometno in mu pomahal, on pa je zatrjeval, da mi bo poslal kupoprodajno pogodbo, ki jo bo on častil. Jasno da nisem nikoli več slišal od njega, ampak se mi ije sladko *ebalo, ker sem bil safe.