Zgodilo se je na Mali ulici v Ljubljani, in sicer je bil avto odpeljan s pajkom, ko je bil parkiran v parkirnem mestu. To še nisem slišal niti videl, da bi avto odpeljali iz parkirnega mesta.
Da si lažje predstavljate za katero parkirišče gre, pripenjam sliko, kjer je označeno, kje je bil avto parkiran.
RES JE, da je tu dovoljeno za stanovalce in nimam nič proti tej kazni (120 eur, polovicka 60). Samo mi pa ni jasno, da ti avto odpeljejo iz parkirnega mesta, ki je bil lepo parkiran, nič čez črto... Če bi ga imel parkiranega na pločniku, na cesti ali pa nevem kje da bi oviral promet/pešce se čisto strinjam, da se avto odpelje.
Če se pa slučajno to tudi dogaja, potem pa okej, vem za naslednjič... Samo me zanima če ste tudi vi že slišali za tak primer?
Podatki iz obvestila o prekršku:
5.4.12 ob 20:00, po ZPrCP, čl. 65, ods. 4, tč. 1
podčrtano je, da je bil avto v območju za peščce
Torej po tej logiki, če imaš dovolilnico, nisi več v območju za peščce?
Da si lažje predstavljate za katero parkirišče gre, pripenjam sliko, kjer je označeno, kje je bil avto parkiran.
RES JE, da je tu dovoljeno za stanovalce in nimam nič proti tej kazni (120 eur, polovicka 60). Samo mi pa ni jasno, da ti avto odpeljejo iz parkirnega mesta, ki je bil lepo parkiran, nič čez črto... Če bi ga imel parkiranega na pločniku, na cesti ali pa nevem kje da bi oviral promet/pešce se čisto strinjam, da se avto odpelje.
Če se pa slučajno to tudi dogaja, potem pa okej, vem za naslednjič... Samo me zanima če ste tudi vi že slišali za tak primer?
Podatki iz obvestila o prekršku:
5.4.12 ob 20:00, po ZPrCP, čl. 65, ods. 4, tč. 1
podčrtano je, da je bil avto v območju za peščce
Torej po tej logiki, če imaš dovolilnico, nisi več v območju za peščce?