Odtis rok namazanih s kremo na steni

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Niso bili otroci in ne kliče se mi je še enkrat. Nisem ti jaz toliko za umetnost, rajši minimalističen slog.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
o telebanih pa se ne razmisljam. ce bo treba, bom celo sobo na novo prebarval.

Ko jih boš imel se boš kmalu nehal sekirat.

Pri nas je prvi teden po vselitvi šla skodelica kakava po steni.
uf-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.705
9.912
113
40
MB
glede na to da je obseden s čistočo in tem bi verjetno prej polivinil pokril al pa kaj takega
grin1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Zato, ker imam rad čisto stanovanje, sem že ožigosan za obsedenca? Super to, predvidevam, da ostali živite v svinjaku. Meni je to nekako normalno, nekoga povabiš zvečer na druženje, brez skrbi, da imaš na tleh nogavice, gate, smeti ali svinjske stene plus odtis rok ni ravno blagodejen za ostale obiske, če veš kaj mislim.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ma daleč od tega, da sem vzkipel kot praviš, bolj v smislu, da zunaj spoznaš neko deklico, ki daje videz urejenosti, potem pa šok. Prideš k njej domov pa na tleh vse svinjsko, nepospravljena postelja, obleke razmetane, mačja hrana zraven postelje in maček na povštru. Idilično ja, normalno, da spokaš, pujs babji.

oriolus

Fizikalc
12. avg 2009
3.787
15
38
125
Vsak normalen človek ima rad stvari urejene. Toliko o neokusnih pripombah.
Sedaj pa še predlog: včasih je pri takšnih težavah pomagal pivnik, le da ne vem, če se ga sploh še kje dobi.
Preko pivnika si nekajkrat potegnil z vročim likalnikom in maščoba je v veliki meri izginila.
Mogoče bi najprej poskusil na manjšem delu odtisa, če bi delovalo pa potem na vsem področju. Nevarnost je namreč v tem, da bi se maščoba še bolj vpila v steno.

LP