Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odvisno madež česa je. Definiraj madež, nato pa pojdi v DM po specializirano čistilo. Ta so ponavadi malo dražja in količinsko skopa, ampak delujejo! Imaš svašta. Če tkanina ni občutljiva, predlagam prašek, če pa je, pa kaj bolj nežnega, recimo gel.
Meni je tako ratalo spravit madež rdečega vina iz belih hlač s praškom za madeže rdečega vina.
Aja, take generične stvari ala Vanish so bolj švoh. Jaz ne poznam ničesar v veliki pakungi, kar bi res delovalo na vse madeže. Mogoče pa kdo drug kaj več ve.
jaz si samo se z njim umivam roke umazane od šmira. čeprav je žena zgrožena, da mi bo pobralo blazinice na prstih in podobno. tiste paste s peskom za avtomehanike ne pomagajo 50% toliko.
Pralni prašek opere skor vse pr nas, za kkšne posebne madeže pa namočim v raztopino vode + Meglio, tik preden dam v stroj, pa še dodatno našpricam z njem...
Preverjeno pri madežih od hrane in pijače izjemno dobro deluje čistilo za pomivanje posode, sploh če je reč frišna. Namreč zelo dobro raztapljajo maščobe, kar za praške za cunje težko rečemo. Pomažeš po fleku s prilom in pustiš en cajt. Potem pa še v pralni stroj in je kot novo.
Gor je točno napisano da poškropiš kako minuto preden daš prat.. Jaz sem ga našprejala parkrat pa sem pozabla dat prat, pa je blo pol vseeno okej vse.. Garantirala pa nebi..
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.