Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Rad bi se losal ene. 100% bradavica.
Izkušnje, preizkušeni pripomočki, boločine, omedlevica, prepoved vožnje motornih zdravil... ITD.
Da ne grem k zdravniku.
Sodelavec si jo je odstranil/ pozdravil s sokom fige...torej ko odtrgaš ali sadež ali list pride ven beli mleček. Pravi da je kakih 3 x namazal in je izginila.
A to dejansko funcionira nisem pravi naslov
...lahko pa prideš spomladi po mleček (če se ti ne mudi preveč) in se stestira ali je kaj na tem.
Mravljicna kislina, je pa potrebno nekaj casa. Za mlecek od fige ne vem kako dela na bradavice, je pa super zadeva za odstranjevanje iglic morskega jezka. Drugace pa pojdi do dermatologa, laserski poseg traja nekje 10s.
Pri nas se Verrumala ne dobi, meni ga je prinesla kolegica iz DE, vendar vseeno potrebuješ recept.
Pač prosiš osebnega zdravnika, da ti napiše beli recept.
V najstniških letih mi je po dlaneh nastalo v roku par let cca. 20-30 brdavic - tudi take velike, cveteče. Bilo je ogabno za pogledat, ko svinja. Na polikliniki sem vsake nekaj časa trpel zmrzovanje bradavic s tekočim dušikom, po katerih sem imel še vsaj en teden mehurje od ozeblin.
Pomagalo ni pa nič.
Izginile so mi pa tako, da sem pri 18 letih začel hodii na fitness. Po cca. pol leta sem si tam tudi kupil 90% proteine. V roku dveh tednov po začetku jemanja proteinov so mi izginile vse bradavice. Nisem mogel verjeti.
Tako kot si rekel, pri bradavicah pomaga samo stalno zamrzovanje in trpeti opekline/omrzline ali pa ojačanje imunskega sistema. Malo pri hrani paziti in to je to.
Pri nas ima te virusne bradavice otrok, kjer vemo kako je z imunskim sistemom. Baje zelo pogosta zadeva. Sedaj hodimo na zamrzovanje, je pa dala tudi neko reklamo za mazilo, ki deluje podobno, samo baje lahko pusti kakšno brazgotino in ne smeš mazat zdrave kože.
jaz sem se zelo dolgo ukvarjal z eno bradavico, poskusal vse žive nasvete. Tudi odstranjevanje pri zdravniku ni bilo uspešno. na koncu sem jo spravil stran s temle http://acetocaustin.si/
Imas kak nasvet h komu?
Preko tv sem razlozil problem dermatologinji. Rekla je da naj grem dermatologu ker je lahko karcinom. Dermatologinja s tv ima "najdaljso" cakalno dobo. Dobil sem napotnico, poslal mejl na dermatološko, sedaj pa vidim da je cakalna doba slabo leto. Ker sem ze nekaj ljudi pokopal zaradi takega odnosa bom pac reskiral tistih nekaj deset evrov za samoplacniski pregled. Jih bom probal zasluziti na črno. (ker bom placal storitev, katera mi sicer pripada, ne mislim sedaj zaradi tega se davke placevati)
Sem komaj včeraj zaznal, da se mi nekaj dela na prstu. Sem mislil, da sem se kaj poškodoval v službi in da imam malo odrgnino, vendar sumim na bradavico. Sem pa jo imel že na nogi na stopalu spodaj in sem šel na zamrznitev in mi jo je zdravnik oz. kirurg z nožkom odstranil, da je bila kar luknja, po posegu. Sem pa takrat izkoristil in rekel, naj mi odstranijo še eno zunanjo bradavico na vratu.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.