Odstranili so ji zdrav želodec

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.192
1.199
113
www.adriamedia.si
Pa kaj kirurga noter vlačite, saj ni on zaj... Zaj... je patolog, ki je to tudi priznal in dal odpoved. Če je koga za ganjat, je njega (sploh, ker so patologi v SLO zgleda nagnjeni k delanju sranja) ...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Kirurg, ki ne loči kancerogenega tkiva od zdravega nima kaj iskat v operacijski-dosti primerov je,ko se pacient najprej odpre in se šele takrar odloča kaj gre ven in kaj ostane.
Ne moreš se kar slepo držati tega,kar ti je nekdo drug porinil v roke.

to maš pa čisto prav

not

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Le čevlje sodi naj kopitar...

Rak, ki je dobro definiran in ki ima ponavadi težji potek bolezni in ga je težje odkriti in se ga posledično ponavadi (pre)pozno odkrije je makroskopsko enak zdravemu tkivu, mikroskopsko pa različen...

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Lahko kak primer? Sicer dopuščam možnost, da je kakšna izjema, ampak v splošnem velja povsem obratno, kot si napisal.

Kolikor jaz vem, je PRAVILO, da slabo diferencirane celice pomenijo, da je mutacija ušla vsem nadzornim točkam celičnega cikla in vedno pomeni velik maligni potencial.

Oziroma drugače - bolj kot so rakave celice diferencirane - bolj benigna je bolezen in boljša je prognoza.

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.128
1.078
113
Citat:
Uporabnik harigast pravi:
Sam sem tudi več tisoč pešcev spustil čez prehod,potem sem pa eno mamico z otrokom zbil do smrti.
Sploh ne razumem, zakaj mi zdaj težijo.
bonk.gif
Ne moreš tega primerjat:
* voznik zjutraj ne vstane in ostane v postelji --> pešec živi
* kirurg zjutraj ostane v postelji, operacija odpade --> pacient umre

če pa gresta v službo:
* voznik naredi napako --> pešec umre
* kirurg naredi napako --> pacient umre

V drugem primeru je pešec dosti na slabšem, za pacienta je pa enako.
Torej v primeru napake voznik skrajša pešcu življenje, kururg pa ga ne podaljša.