Odstopil podplat na dvoranskih copatih

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Živjo!

Obstrani, pri palcu, je rob (v bistvu en del s podplatom) odstopil od tkanine (oz. je neko umetno usnje, pač "mehki", zgornji del copat).

Gre za dvoranske športne copate.

V bistvu mi je nekdo na rob gor stopil, jaz sem pa stran povlekel (da si lažje predstavljate...ah, bom kar slikal).

Torej kak to popraviti? Ker sicer se bojim, da se bo to le še širilo in bo ves rob odstopil.

(na sliki je na črnem vidna taka meja/črta, to bi moglo biti zraven podplata, sem s prstom odmaknil, da se vidi, kje je popustilo)
760867-copat.JPG

Priponke

• 760867-copat.JPG
    760867-copat.JPG
    40,5 KB · Ogledi: 372

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Imel enak problem, ampak naj povem, da se zadeva ni širila... Sem kar pri miru pustil... Je pa res da ti lahko kdo drug ponovno na isti način gor stopi...

Drugače pa kak silikonski kit ali pa sekundno lepilo...?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
kateri čevji pa so to in kdaj si jih kupil?

ena varjanta je, da jih neseš nazaj v trgovino, pa ti jih oni dajo popravit "na garancijo" - take probleme smo imeli
enkrat z enimi namenskimi dvoranskimi Nike čevlji - odlepil se je cel podplat večim parom

ali neseš čevljarju pa ti zlepi

če so pa 40€ ali manj pa jih sam zalepi in jih pač vržeš stran, če se zjebe še bolj...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Nike.
Dve leti nekje staro.

uporabljaj, da se ti še bolj zjebejo, pol pa kupi nove, v hervisu majo mizuno wave rider al tornado (ne vem točno) črno rumene namenske za odbojko za 55 al 60 eurov.

drugač me je že izučilo, da za odbojko so najboljši pač asics/mizuno kaj drugega težko dobiš namenskega dobrega.

Nike sem imel 1 sezono, copati so se razleteli, samo so bili pa daleč najboljši design podplata - samo jebeštrga, kaj mi pomaga, če je izdelava na nivoju 5 letnika (ki je copat verjetno tudi v resnici sešil
evil.gif
)

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Nike ni ravno neka kvaliteta športnih copat za dvorano. Meni so še čisto vsake razpadle po parih mesecih.

katere superge pa potem uporabljat za v dvorano, neki na način tekaških?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Nike ni ravno neka kvaliteta športnih copat za dvorano. Meni so še čisto vsake razpadle po parih mesecih.

katere superge pa potem uporabljat za v dvorano, neki na način tekaških?

po mojem za fuzbal

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.049
3.564
113
41
Lj
Danes je že vse tako nekvalitetno, da sploh ni vredno omenjati. Nisem še imel čevljev, ki bi dejansko zdržali par let in se ne bi kje strgali ali kaj podobnega. Po ponavadi ne kupujem najcenejših čevljev.