Odstop od naročniškega razmerja - Simobil

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Bežite stran od simobila, ker ti bodo res morali crknit da bodo doumeli kaj vse so delali narobe.

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
hotel sem zamenjati paket na simobilu, potem pa so me obravnavali kot da ne bi bil že 10 let njihov stalni naročnik in mi dali take "penale" kot če bi direktno odstopil od naročniškega razmerja. No, potem sem popizdil in zamenjal operaterja.

Morphey

Fizikalc
6. okt 2008
1.164
4
38
Maribor
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
No, potem sem popizdil in zamenjal operaterja.

Si šel na Bob?
grims-1.gif

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik Morphey pravi:
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
No, potem sem popizdil in zamenjal operaterja.

Si šel na Bob?
grims-1.gif
Na TM je šu, tko k vsak
aplauz.gif

ON SiMobil: Kolega je bil izklopljen 24h ker so pač na SM imeli v evidenci da ni poravnal obveznosti, drugače je imel urejen trajnik
stupid-1.gif
(Mobitel)

I

Izbrisan uporabnik 3287

Meni (in ostalim na tem paketu) so (full časa nazaj) iz 5 sit (z ddv) na minuto spremenili na 8 sit (brez ddv). To je bilo prvič in zadnjič, da sem kupil telefon pri operaterju.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Če poplačam aneks cca 35€, kaj mi lahko še SM zaračuna ob prekinitvi NR?
Sm želel spremeniti paket pa je treba odštet 20€
shocked-1.gif

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Sam se 5 eur za prenos tel. st., ce zelis ohraniti staro tel. st.. Res ne razumem, kaj jih je gnalo, da obstojecim narocnikom zaracunajo se 20 EUR za spremembo paketa...ali res mislijo, da so tako dobri???
smile-1.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
hotel sem zamenjati paket na simobilu, potem pa so me obravnavali kot da ne bi bil že 10 let njihov stalni naročnik in mi dali take "penale" kot če bi direktno odstopil od naročniškega razmerja. No, potem sem popizdil in zamenjal operaterja.
Poznam še enga takega

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Zanimivo postaja v zvezi z mojo zgodbo. Vas v kratkem obvestim. Imam še en problem, s Si.mobilom, ki je nastal v sorodstvu, ki pa bi ga rad rešil preko ZS. tema pa je zamrzovanje naročniškega razmerja pri simobilu.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Karkoli se zmenijo, naj dajo pisno, s tremi podpisi, pa še notarju naj preveri.

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
ali pa bom vprašal kar javno...ali mi lahko kdo potrdi, da simobil zaračunava stroške zamrznitve in odmrznitve naročniškega razmerja?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Pa ja ne boš rekel da se ti sedaj v naročniški službi delajo bedake , češ NEEE to pa ne drži, NEEE to pa mi ne.....

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Zenga pravi:
ali pa bom vprašal kar javno...ali mi lahko kdo potrdi, da simobil zaračunava stroške zamrznitve in odmrznitve naročniškega razmerja?

Če te storitve ni v ceniku, potem neke podlage zakaj takšnega ni.
priden.gif

Zenga

Pripravnik
2. nov 2011
118
0
16
Tako je. Pogodbene kazni mi ne bo potrebno plačati. To pa se je zgodilo po dveh dopisih in prošnji po pregledu posnetka z operaterjem. Najprej so me klicali in dejali, da je vse v najlepšem redu s tem, kar so mi svetovali in da moram seveda plačati vse pogodbene kazni. Nato pa sem jim dejal, da se nameravam zglasiti na sedežu podjetja z odvetnikom in zahtevami za vpogled v vse moje osebne arhive, ki jih hranijo na simobilu. Čez pol ure začuda ni bilo več nobenega problema - klicali so me iz oddelka za svetovanje PRAVNIM! osebam in dejali, da mi lahko skrajšajo pot do njihove firme tako, da mi stornirajo vse stroške in predvidene pogodbene kazni. Razumi kdor more.

I

Izbrisan uporabnik #488

Plenilski Mobitel,ki je ze itak najdrazji gre tudi na interval 60/60. Hitro k njemu.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sedaj, ko se jim obeta izguba mastnih denarjev za gostovanja, se ne bi čudil, če bi uvedli pet minutni interval po trojni ceni.
evil.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik Zenga pravi: Razumi kdor more.
Sistem "ako prođe, prođe".
Zaračunajo vsega boga in če stranka plača, so zmagali. Če ne, pa se delajo nedolžne in glumijo, da jim je žal, pridejo pa na isto, kot če takoj pravi račun dali.

Gre za taktiko, ki se jim 100% splača:
- ali dobijo ekstra keš -> ZMAGA!
- ali dobijo "pravilen znesek" -> niso nič pridobili, a niti izgubili