Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
ksz
Hvala obema vsaj za priblizno razjasnitev.
Gre za prevoznika s kombijem, njihov kombi, 10 eur/h, 8 urni delovnik in to je to. Malico ,prevoz, regres, itd si vrjetno priskrbis sam?
Najbolj me matra da se ne gre v to in nakoncu zivis od nekih 600eur netto ko placas vse prispevke itd.
Sp se vrjetno splaca imeti kr na domacem naslovu pa imas potem lahko tako racunalnik za stroske, pa internet lahko nastimas kot potrebne za sp, telefon itd? Pri prikazanju stroskov se gre vrjetno samo zato da cimvec stvari prikazes kot potrebno za firmo da si zbijes vrjetno konci letni izkupicek in da tako pades v manjsi razred?
Recimo sem videl kako si je nek spjevec kupil novega espaca za 100.000 dem samo zaradi tega da je imel vec stroskov prikazanih. Kje je potem meja, a gre to v nedogled al kako? Je avto lahko tudi rabljen, je stos samo v temu da ga prikazes in upravicis kot tvojemu spju potrebnega?
Zakaj je naslednjo leto vec prispevkov? Je naslednja leta potem vedno vec tega?
Citat:
Poanta mojega sporočila je bila, da se ne sme pozabiti na stroške, sicer je dobiček hitro lahko "prevelik".
Kje je pa ta meja preveliko ali ne preveliko, to je kaksna lestvica kje?
Ali lahko podjetje zapres kadar ti pase, so kaksni stroski? Gres lahko potem normalno delati k nekemu delodajalcu naprej in da nimas vec spja?