Odprte trgovine v soboto?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
A so kaksne dezurne trgovine po Ljubljani jutri v soboto odprte, razni spari, merkatorji , trgovine k majo dokaj normalne cene za meso in pijaco?
Rabmo za piknik.
Pa do kdaj so odprte, vsaj do 13ih ker danes itak rožnik poje.

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
A si ne moreš za boga tega danes nabavit?? A misliš, da bo jutri bolj sveže kot danes?
Še dobro, da folk ne zahteva, da so za praznik dela vsi trgovski centri odprti, pa Baumaxi, Bauhausi...

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Na Viču, ki je do 24ih je itak vedno odprta.

Drugače si pa danes zamudu akcijo v mercatorju, 2.99 €/kg masa za čevapčiče.
smile-1.gif

btw. Kaj si delal do danes, da nisi mogel iti po nakupih?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Matr ste tecni, sej nisem rekel da morjo bit odprte, sprasujem ce so, sem pa delal do 17ih in ja, sel takoj po sihtu pit in na roznik, zadovoljni?

Uzivite danes k je vse zaprto.

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
a ni danes praznik dela. Hvala ker smo lahko doma. Včeraj so pa bile vse trgovine odprte do 21.ure tako da... Nisem vedel, da obstajajo pacienti (pa brez zamere) ki bi šli na praznik dela nekoga zaj*****. Ja no, saj pri nas so bla včeraj tudi vprašanja jutri pa delate kot na praznik do 13 ane... Aha,sigurno.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
tudi prvi maj ni več kar je bil...
Sem se prej malo sprehodil po okolici in vidim, da je že prva trgovina (market) normalno odprta od 8-15
bonk.gif
Folk seveda kupuje na polno. Včeraj bil na kresu in tudi kr neki, na eni strani nabijali domače, na drugi strani disco varianta. Kres en kup veja nametanega na kup 5m široko. Med publiko pa prednjačila pijana mularija, 15-20 let. Hud delavski praznik torej.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik tado pravi:
a ni danes praznik dela. Hvala ker smo lahko doma. Včeraj so pa bile vse trgovine odprte do 21.ure tako da... Nisem vedel, da obstajajo pacienti (pa brez zamere) ki bi šli na praznik dela nekoga zaj*****. Ja no, saj pri nas so bla včeraj tudi vprašanja jutri pa delate kot na praznik do 13 ane... Aha,sigurno.

moram ti povedat, da si tisti obstoječi pacienti tudi ti, ker tudi zaradi tebe dela danes tisoče ljudi...policija, carina, gasilci, taksisti, bolnice, kafiči.. kaj vam se nikoli ne zgodi, da kak dan ne utegnete v štacuno? pač ne planiraš življenje glede na praznike...so what, če je danes prvi maj!? jaz sem ravno tako urejal po telefonu službene zadeve, pa skoraj tudi mogel v službo. pa mi ni nič težko. Vsi bi delal samo ene 2 dni na mesec, pa meli 2 čuka plače. no go. zato je pa tko kot je danes. vsi napeti, štrajki, stečaji, ipd...
smirk-1.gif

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Delam 28 dni na mesec tako da...Da pa ni ralliart utegnil v trgovino ob 18 , ko je lahko natipkal to sporočilo in si ni mogel namesto teh dvajset minut vzeti za shoping pa tudi nekaj pove.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Seveda, spet so/smo delavci krivi za propadanje podjetij, 500€ plače so krive....dobro, da managerji 10.000€+ niso nikoli krivi.

Sem se že ustrašil, da bi jih po nedolžnem obtožili.

In da, čim več prostih dni mora biti, že tako se preveč dela. Letos pa sploh prazniki pridejo na glupe dneve.

Pa pusti na miru policijo, carino, gasilce, taksiste, bolnice itd....

Mar nismo imeli referenduma za trgovine ob nedeljah? Kako je lahko v YU to laufalo? Ob sobotah je bilo do 17, in še to dežurna.

Danes bi pa vsi najboljš videli 24/7? Dajmo za vse enake pogoje? ZA VSE, OK? Ne da jokate tisti, ki kao med tednom ne morete nakupiti pa potem gasa v nakupovalne centre ob sobotah in nedeljah.

Nazadnje urejeno:

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
prevec dela??? v sloveniji? ja seveda. 8urni delavnik pa res ni prevec... poleg tega, po eni strani govorite o stevilu nezaposlenih, po drugi pa da na praznik ne bi smel noben delat. zakaj hudica nebi nekdo, ki rabi denar in si zeli delat, delal na praznik...

Nazadnje urejeno:

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
214
63
Kranj
Ker verjemi mi, da dobiš izredno slabo plačane te dneve....

jest5

Guru
18. avg 2007
26.109
-8.790
113
Citat:
Uporabnik R0KY pravi:
popolnoma enako kot druge. kaj bi pa se rad?
Ne, po možnosti dobiš celo več kot ostale dni.

Jadotu pa itak kot vedno ni nič prav, glavno da lahko jamBra
bonk.gif

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
mislm, sej zakonsko je dolocen dodatek za delo na praznik. In to je to.