Odpotuj kot moški, vrni se kot junak

masevc

Guru
2. sep 2007
3.541
907
113
Citat:
AXE razpisuje projektno delovno mesto astronavta. Pogoji so polnoletnost, kandidata ne sme biti strah višine, letenja, občutka breztežnostnega stanja in pospeškov do 4G. Prav tako mora kandidat imeti možnost potovati v Združene države Amerike, kjer bomo opravili usposabljanje ter izbor, izstrelitev pa bo izvedena v Curacau.

Prijave za delovno mesto v okviru AXE Apollo Space Academy zbiramo na www.axeapollo.com, astronavte pa bomo izbrali izmed vseh kandidatov iz 60 različnih držav.

Si pripravljen na izziv? Odpotuj kot moški, vrni se kot junak.

Za vse iskalce zaposlitve
evil.gif

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Ja, pa še ena sanjska služba je bila objavljena na eni spletni strani, kjer ponujajo prosta delovna mesta. Sem zdaj iskal, pa ni več, očitno so že odstranili oglas.

Bilo pa je, da če želiš delo na jambo jetih (Airbus 380) air dubaj ali nekaj, pa potuješ po svetu z letalom. Kaj bi točno delal na letalu, sem pozabil. Mislim pa, da je bilo za določen čas za steverdesa in steverdeso. Škoda, da ni več tega oglasa, bi za finto poslal prošnjo.
smile-1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.738
113
Za patuljke kateri so največ meterpetinsedemdeset.

chancey

Pripravnik
26. apr 2010
460
3
18
Citat:
Uporabnik Rekreativni_kolesar pravi:
Ja, pa še ena sanjska služba je bila objavljena na eni spletni strani, kjer ponujajo prosta delovna mesta. Sem zdaj iskal, pa ni več, očitno so že odstranili oglas.

Bilo pa je, da če želiš delo na jambo jetih (Airbus 380) air dubaj ali nekaj, pa potuješ po svetu z letalom. Kaj bi točno delal na letalu, sem pozabil. Mislim pa, da je bilo za določen čas za steverdesa in steverdeso. Škoda, da ni več tega oglasa, bi za finto poslal prošnjo.
smile-1.gif

druga šansa
tongue-1.gif